Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol

Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol z kategorie kutilství a řemeslo, stavební spotřební materiál, maziva, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol .

Detailní informace

Mazivo Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol:Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol je mazivo, které je určené pro ošetřování a ochranu ložisek. Mazivo je připravováno ve formě vazelíny a obdržíte jej v kelímku. Objem balení maziva je 500 ml a barevná varianta je
čirá. Významné vlastnosti maziva Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol Mazivo je vytvořeno jako vazelí...na Mazivo Millers Oils se dodává v praktickém balení o objemu 500 ml Barvou maziva je čirá Typ balení maziva: v kelímku Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol je vyrobeno na ložiska

Produkt je výrobek značky Millers Oils.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Millers Oils, Stavební spotřební materiál Millers Oils, Maziva Millers Oils.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, stavební spotřební materiál sleva, maziva sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millers Oils a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millers Oils najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Millers Oils Deltaplex 2 EP Grease 500 g - odolné mazivo pro všeobecné použití včetně ložisek kol
Právě si prohlížíte...

450,- Kč