Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost - 10% sleva

-10%
Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost
Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost
Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost
Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost z kategorie nábytek, postele a doplňky, matrace, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - matrace nebyla používána, pouze znečištěný potah z přepravy. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami pěnových matrací v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti pěnových matrací. Matrace Galatea vám poskytne ideální podmínky k odpočinku Kvalitní pěnová matrace Jádro matrace Galatea tvoří 14,5 cm vysoká kvalitní prodyšná PUR pěna. Z jedné části na jádro navazuje pěměťová pěna, která se ideálně přizpůsobí tvaru lidského těla. Matr...ace disponuje střední tuhostí. Celá matrace je potažena příjemnou látkou z polyesteru. Okraj matrace je pro větší pevnost a tvarovou stálost opatřen lemovkou. Matrace ideálně rozkládá tlak lidského těla Pěnová matrace Galatea je koncipována tak, aby se ideálně přizpůsobila lidskému tělu a udržovala páteř v rovné poloze. Potah matrace tvoří jemná tkanina s paměťovou pěnou Celá matrace je potažena kvalitní látkou z polyesteru. Potah je navíc prošit měkkou paměťovou pěnou. Potah se ideálně přizpůsobí tvaru lidského těla a zlepšuje regeneraci unavených svalů. Velmi snadná manipulace při převozu Matrace je pro lepší manipulaci smotána do role. Takto komprimovanou matraci si snadno přivezete domů. Výhody: matrace je součástí prémiové značky HENRY STYLE kvalitní pěnová matrace potah prošitý paměťovou pěnou pěna se super měkkou pamětí pro větší pohodlí a uvolnění svalů během spánku komprimovaný formát balení pro snadnou manipulaci matraci je možné použít na polohovací rošt český výrobce matrace splňuje normu Oeko-tex (zdravotní nezávadnosti použitých materiálů) Provedení: rozměry: 90x200x16 cm jádro matrace: 14,5 cm PUR pěna vrstva matrace: 1,5 cm paměťové pěny matracovina: látka z polyesteru počet zón: 1 tuhost matrace: střední Dodání: 1 balík, komprimované balení v roli 35x35x90 cm, hmotnost 11,3 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003454195.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Postele a doplňky Okay, Matrace Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, postele a doplňky sleva, matrace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Matrace Galatea - 90x200x16 - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2069,- Kč