Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost - 10% sleva

-10%
Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost
Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost
Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost
Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost z kategorie nábytek, postele a doplňky, matrace, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - matrace nebyla používána, pouze znečištěný potah z přepravy. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami pružinových matrací v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti pružinových matrací. Matrace Artemis vám poskytne ideální podmínky k odpočinku Kvalitní taštičková matrace Základ 20 cm matrace Artemis tvoří 12 cm vysoké taštičkové jádro rozdělené do 7 anatomických zón. Taštičky jsou vyrobeny z netkané textilie, přičemž každá taštič...ka obsahuje kovovou pružinu. Každý metr čtvereční matrace obsahuje úctyhodných 500 pružin. Na jádro z každé strany navazují dvě 3 cm vrstvy PUR pěny zvyšujicí komfort odpružení a vrstva paměťové pěny, jenž se ideálně přizpůsobí siluetě lidského těla. Celá matrace je potažena příjemnou látkou z polyesteru s výtažkem z Aloe Vera. Matrace ideálně rozkládá tlak lidského těla Sedmizónová taštičková matrace Artemis je koncipována tak, aby se ideálně přizpůsobila lidskému tělu a udržovala páteř v rovné poloze. Potah matrace tvoří jemná tkanina s výtažkem z Aloe Vera Celá matrace je potažena kvalitní látkou z polyesteru s výtažkem Aloe Vera. Potah je pro zvýšení pevnosti prošit nití a opatřen lemem. Díky Aloe Vera látka příjemně voní, zklidňuje pokožku a poskytuje čisté prostředí bez přítomnosti bakterií a mikrobů. Velmi snadná manipulace při převozu Matrace je pro lepší manipulaci smotána do role. Takto komprimovanou matraci si snadno přivezete domů. U kvalitní taštičkové matrace jakou je Artemis, vám jistě tato přidaná hodnota přijde vhod. Výhody: matrace je součástí prémiové značky HENRY STYLE kvalitní taštičková matrace komfortní vrstva z paměťové pěny prodloužená záruka 5 let na jádro matrace matracovina s výtažkem z Aloe Vera příjemně voní a vytváří zdravé prostředí pro spánek komprimovaný formát balení pro snadnou manipulaci český výrobce matrace splňuje normu Oeko-tex (zdravotní nezávadnosti použitých materiálů) Provedení: rozměry: 180x200x20 cm jádro matrace: bonellové taštičky z netkané textilie o výšce 12 cm 3 cm PUR pěny po obou stranách matrace vrstva paměťové pěny matracovina: látka z polyesteru s výtažkem z Aloe Vera počet zón: 7 tuhost matrace: střední Dodání: 1 balík, komprimované balení v roli 35x35x180 cm, hmotnost 32,3 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003453082.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Okay, Postele a doplňky Okay, Matrace Okay.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, postele a doplňky sleva, matrace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Matrace Artemis - 180x200x20 - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

5039,- Kč