Tvarůžek zapečený na vepřové paštice 130g

Tvarůžek zapečený na vepřové paštice 130g
139 139 1196
139,- Kč

Původní cena: 139,- Kč


Hodnocení:


Tvarůžek zapečený na vepřové paštice 130g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, přísady, ochucovadla a omáčky, masové omáčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Tvarůžek zapečený na vepřové paštice 130g .

Detailní informace

Originální kombinace lahůdkové paštiky a Olomouckých tvarůžků. Dobře uzrálý tvarůžek jsme položili na paštičku a zapekli přímo ve skleničce. V každé skleničce je skutečně jeden celý tvarůžek, který dodává výrobku nezaměnitelnou, typickou chuť. Krajová specialita, konzerva.Složení: Vepřové maso 43% (podbradek a plec), cibule, uzené vepřové maso, vepřová játra, Olomoucký tvarůžek 1ks, 15% (tvaroh, jedlá sůl, mlékařské kultury, voda), paštikové koření, jedlá sůl.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu... a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1182 kJ/285 kcal, Tuky 25g, z toho nasycené mastné kyseliny 4,2g, Sacharidy 1,5g, z toho cukry 1,5g, Bílkoviny 14 g, Sůl 1,3g.Dodavatel: Designfoods

Produkt je výrobek značky Designfoods ,distribuovaný s EAN kódem 8594177910436.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Designfoods, Potraviny Designfoods, Přísady, ochucovadla a omáčky Designfoods, Masové omáčky Designfoods.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tvarůžek zapečený na vepřové paštice 130g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Designfoods a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Designfoods najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tvarůžek zapečený na vepřové paštice 130g
Právě si prohlížíte...

139,- Kč