Stehýnka kachní pečená ve vlastním sádle 450g

Stehýnka kachní pečená ve vlastním sádle 450g
349 349 1324
349,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Stehýnka kachní pečená ve vlastním sádle 450g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, přísady, ochucovadla a omáčky, masové omáčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Stehýnka kachní pečená ve vlastním sádle 450g .

Detailní informace

Kachní stehýnka pro Vás nejdříve pečeme s kmínem. Sádlo, které je pod kůží se postupně rozpouští a tím pak stehýnka během pečení poléváme. Potom je po dvou naskládáme do skleniček a zalijeme sádlem a výpekem. Stehýnka se dají podávat studená se salátem, ale nejlepší jsou rozpečená na pánvičce nebo v troubě na trošce sádla ve kterém jsou obalená. Podáváme se zelím a knedlíkem, nebo s opékanými brambůrky či s šouletem.Složení: Kachní stehna 2ks (ČR, průměrně 620 kg před tepelnou úpravou), jedlá sůl, kmín.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno n...a obalu.Skladování: Skladujte v suchu, temnu a chladu od +1 °C do +25 °C. Po otevření skladujte do +5 °C a spotřebujte do 48 hodin.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1301 kJ/315 kcal, Tuky 31,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,3 g, Sacharidy

Produkt je výrobek značky Designfoods ,distribuovaný s EAN kódem 8594177910290.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Designfoods, Potraviny Designfoods, Přísady, ochucovadla a omáčky Designfoods, Masové omáčky Designfoods.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stehýnka kachní pečená ve vlastním sádle 450g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Designfoods a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Designfoods najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stehýnka kachní pečená ve vlastním sádle 450g
Právě si prohlížíte...

349,- Kč