Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety 42

Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety  42
Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety  42
Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety  42
Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety  42

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety 42 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, masáže a relaxace, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety 42 .

Detailní informace

Dřevěná obuv s akupresurními body, magnety a nefrity, napomáhají cirkulaci krve v organismu a přispívají k obnovení správné funkce orgánů a lepšímu metabolismu.. Masážní pantofle inSPORTline Klabaka představují akupresurní obuv, jejíž pozitivní účinky jsou podpořené přítomností magnetů a přírodních kamenů známých jako nefrit.
Každá pantofel má dřevěné výstupky, které jsou vhodně anatomicky uzpůsobeny. Tyto výstupky zajistí velmi účinnou akupresurní masáž chodidel. Masáž pomocí těchto výstupků napomáhá cirkulaci krve v organismu a přispívá ...k obnovení správné funkce orgánů a lepšímu metabolismu.
Touto akupresurní masáží celkově vzpružíte Vaše tělo a zmírníte únavu. Dopřejte si tedy takovouto účinnou masáž několikrát denně a budete se cítit svěží.
Nefrit byl využíván již ve starobylé Číně jako tlumič přepjatých emocí a duševního napětí, harmonizuje psychiku. Schopnost kamene nefritu je známa při různých potížích, například při nedostatečné funkci ledvin, záně­tu ledvin, včetně jejich chronických potíží.
Magnety mají taktéž příznivé účinky, ovlivňují vyvážené proudění Vaší energie, podpoří prokrvení dolních končetin, tím se přivádí k buňkám potřebné živiny a kyslík. Tiší také bolest a zmenšují otoky. Pravidelným nošením těchto pantoflí podpoříte imunitní systém. Dále ovlivňují energetické dráhy organismu, čímž mají vliv na funkci vnitřních orgánů - zažívání, srdeční činnost, cévní a endokrinní systém.
Pro docílení účinné akupresurní masáže používejte cca 5-20 minut několikrát denně, nejlépe bez ponožek. Zpočátku můžete v sedě po pantoflích pošlapávat tak silně, jak je Vám to příjemné. Při prvních použitích se u některých lidí může díky citlivosti nervových zakončení chodidla objevit lehká bolest, ze které se však není třeba znepokojovat. Po určité době bolest zmizí a budete se při chůzi v pantoflích cítit pohodlně. Pokud budete pantofle používat stále a pravidelně, jejich efekt bude intenzivnější.Technický popis:
46 dřevěných akupresurních výstupků
2 magnety
2 nefritové kameny
zapínání na popruh s přezkou
materiál: dřevo, pěnová podrážka, pásek ze syntetické kůže, kovová přezka
hmotnost: 380 g/pár
Upozornění:
nepoužívejte během těhotenství a menstruace
lidé trpící závažnou srdeční poruchou a vysokým krevním tlakem by pantofle neměli používat - pokud není onemocnění závažné, noste jen kratší dobu, případně se poraďte se svým lékařem
nenamáčejte pantofle do vody
nečistěte kyselými či zásaditými roztoky
Velikostní tabulka:
Velikost
38
39
40
41
42
43
44
Celková délka (cm)
23,5
24
25
25,5
26
27
27,5

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084158161.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Insportline, Osobní péče Insportline, Masáže a relaxace Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 42
  • Hmotnost: 0.380 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety 42 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, masáže a relaxace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Masážní pantofle inSPORTline Klabaka-B s magnety 42
Právě si prohlížíte...

349,- Kč