Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová - 10% sleva

-10%
Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová
Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová
Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová
Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová
15 963 17 660 1996
15 963,- Kč

Původní cena: 17 660,- Kč


Hodnocení:


Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, markýzy a altány, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová .

Zlevněné zboží

Stylová a moderní zahradní pergola o rozměru 4x4 m je díky své praktické velikosti vhodná i do menších zahrad. Pergola má kontrukci vyrobenou z kvalitní lakované oceli v šedé barvě. Střecha je vyrobena z polyesterové nepromokavé látky s ochranou UV 30+. Konstrukce má stabilní 6 cm ocelový rám. Střešními látkovými pruhy lze pohybovat dle vašich potřeb a nastavit si tak ideální zastínění. Poznámka: Díky integrovaným odvodňovacím okům se dešťová voda nemůže hromadit na střeše. Ale i tak doporučujeme střechu demontovat před silnými dešťovými přeháň...kami nebo sněhem. Stojky pergoly a střešní konstrukce nejsou dimenzovaný na zatížení vrstvou sněhu. Pergola se montuje pomocí ocelových šroubů, které nejsou lakovány. Proto za normálních povětrnostních podmínek časem zreziví. Tato rez se však obvykle projeví až při demontáži střechy. Rez lze snadno odstranit pomocí odstraňovačů rzi. Barva: krémová / šedávínová / šedátyrkysová / šedázelená / šedášedohnědá taupe / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:práškově lakovaná ocel / látka (100% polyester 180 g / m² )Rozměry:šířka: 405 cmhloubka: 405 cmvýška: 212 cmvýška po střechu: 207 cmtloušťka sloupů: 6 x 6 cmtloušťka střešních vzpěr: 4,5 x 2,5 cmHmotnost: 50 kgDodáváno v demontu. ,Stylová a moderní zahradní pergola o rozměru 4x4 m je díky své praktické velikosti vhodná i do menších zahrad. Pergola má kontrukci vyrobenou z kvalitní lakované oceli v šedé barvě. Střecha je vyrobena z polyesterové nepromokavé látky s ochranou UV 30+. Konstrukce má stabilní 6 cm ocelový rám. Střešními látkovými pruhy lze pohybovat dle vašich potřeb a nastavit si tak ideální zastínění. Poznámka: Díky integrovaným odvodňovacím okům se dešťová voda nemůže hromadit na střeše. Ale i tak doporučujeme střechu demontovat před silnými dešťovými přeháňkami nebo sněhem. Stojky pergoly a střešní konstrukce nejsou dimenzovaný na zatížení vrstvou sněhu. Pergola se montuje pomocí ocelových šroubů, které nejsou lakovány. Proto za normálních povětrnostních podmínek časem zreziví. Tato rez se však obvykle projeví až při demontáži střechy. Rez lze snadno odstranit pomocí odstraňovačů rzi. Barva: krémová / šedávínová / šedátyrkysová / šedázelená / šedášedohnědá taupe / šedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:práškově lakovaná ocel / látka (100% polyester 180 g / m² )Rozměry:šířka: 405 cmhloubka: 405 cmvýška: 212 cmvýška po střechu: 207 cmtloušťka sloupů: 6 x 6 cmtloušťka střešních vzpěr: 4,5 x 2,5 cmHmotnost: 50 kgDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Wh.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Wh, Trávníky a zahrady Wh, Bydlení na zahradě Wh, Zahradní architektura Wh, Markýzy a altány Wh.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 50.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, markýzy a altány sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wh a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wh najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová,Pergola se stahovací střechou 4x4 m Dekorhome Krémová
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

15963,- Kč