Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá

Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá
Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá
Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá
Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá
3 584 2 976 768
3 584,- Kč

Původní cena: 2 976,- Kč


Hodnocení:


Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, markýzy a altány, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá .

Detailní informace

Tento nepostradatelný skládací stan se skvěle hodí k celé řadě venkovních událostí, jako jsou rodinné sešlosti, grilovačky, odpolední pikniky, kempování, narozeninové oslavy a mnoho dalších! Altán je vyrobený z oxfordské látky 210D se stříbrným povlakem a výborně vzdoruje vodě i UV záření. Blokuje totiž škodlivé UV paprsky a dobře snáší vlhkost a deštivé počasí. Přístřešek je skládací, aby se vám lépe skladoval a přepravoval. Rám je vyrobený z oceli, altán je proto stabilní a má dlouhou životnost. Poznámka: NIKDY tento produkt nepoužívejte za n...epříznivého počasí, například během silného větru, hustého deště, sněžení, bouřky apod. Barva:bílákrémováčervenámodrášedohnědá taupeantracitčerná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:oxfordská látka 210D se stříbrným povlakem / ocel Rozměry:šířka: 291 cmdélka: 291 cmvýška: 245 cm Hmotnost:11 kg Dodáváno v demontu.,Tento nepostradatelný skládací stan se skvěle hodí k celé řadě venkovních událostí, jako jsou rodinné sešlosti, grilovačky, odpolední pikniky, kempování, narozeninové oslavy a mnoho dalších! Altán je vyrobený z oxfordské látky 210D se stříbrným povlakem a výborně vzdoruje vodě i UV záření. Blokuje totiž škodlivé UV paprsky a dobře snáší vlhkost a deštivé počasí. Přístřešek je skládací, aby se vám lépe skladoval a přepravoval. Rám je vyrobený z oceli, altán je proto stabilní a má dlouhou životnost. Poznámka: NIKDY tento produkt nepoužívejte za nepříznivého počasí, například během silného větru, hustého deště, sněžení, bouřky apod. Barva:bílákrémováčervenámodrášedohnědá taupeantracitčerná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:oxfordská látka 210D se stříbrným povlakem / ocel Rozměry:šířka: 291 cmdélka: 291 cmvýška: 245 cm Hmotnost:11 kg Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Trávníky a zahrady Vida, Bydlení na zahradě Vida, Zahradní architektura Vida, Markýzy a altány Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 11.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, markýzy a altány sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá,Party stan 3x3 m Dekorhome Modrá
Právě si prohlížíte...

3584,- Kč