Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá
Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá
Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá
Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá
6 207 5 863 1534
6 207,- Kč

Původní cena: 5 863,- Kč


Hodnocení:


Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, bydlení na zahradě, zahradní architektura, markýzy a altány, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá .

Detailní informace

Tento skládací altán je ideální pro každou venkovní akci, jako jsou výstavy, svatby, grilování, party, festivaly apod. Můžete ho také nainstalovat do svého dvora jako prostorný úkryt před sluncem pro vaši rodinu a hosty. Tento rozkládací stan má velmi odolný ocelový rám s práškovým nástřikem a bytelnou šestiúhelníkovou konstrukci a je celkově velmi robustní a vhodný pro dlouholeté používání. Jeho střecha je vyrobená z polyesterové látky s vrstvou PA a je vodovzdorná. Součástí je i 6 stěn ze síťoviny, které nejen že se dají kompletně uzavřít dvo...jitými zipy, ale také je možné je připevnit ke sloupkům vázacími lanky (součástí balení) pro snadný přístup a cirkulaci vzduchu. Montáž je velmi snadná. Stan lze také snadno složit pro skladování a přepravu. Instalační příslušenství, jako jsou vázací lana a kolíky pro upevnění do země, je rovněž součástí balení. POZNÁMKA: NIKDY tento produkt nepoužívejte za špatného počasí, například při silném větru, hustém dešti, sněhu, bouřce apod. Barva:bílášedámodráVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:220 g/m² polyester s PA povlakem / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 3,1 mdélka: 3,6 mvýška: 2,65 mvýška po střechu: 2 mdélka strany: 1,8 mHmotnost:18 kgDodáváno v demontu.,Tento skládací altán je ideální pro každou venkovní akci, jako jsou výstavy, svatby, grilování, party, festivaly apod. Můžete ho také nainstalovat do svého dvora jako prostorný úkryt před sluncem pro vaši rodinu a hosty. Tento rozkládací stan má velmi odolný ocelový rám s práškovým nástřikem a bytelnou šestiúhelníkovou konstrukci a je celkově velmi robustní a vhodný pro dlouholeté používání. Jeho střecha je vyrobená z polyesterové látky s vrstvou PA a je vodovzdorná. Součástí je i 6 stěn ze síťoviny, které nejen že se dají kompletně uzavřít dvojitými zipy, ale také je možné je připevnit ke sloupkům vázacími lanky (součástí balení) pro snadný přístup a cirkulaci vzduchu. Montáž je velmi snadná. Stan lze také snadno složit pro skladování a přepravu. Instalační příslušenství, jako jsou vázací lana a kolíky pro upevnění do země, je rovněž součástí balení. POZNÁMKA: NIKDY tento produkt nepoužívejte za špatného počasí, například při silném větru, hustém dešti, sněhu, bouřce apod. Barva:bílášedámodráVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:220 g/m² polyester s PA povlakem / práškově lakovaná ocelRozměry:šířka: 3,1 mdélka: 3,6 mvýška: 2,65 mvýška po střechu: 2 mdélka strany: 1,8 mHmotnost:18 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vida, Trávníky a zahrady Vida, Bydlení na zahradě Vida, Zahradní architektura Vida, Markýzy a altány Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5.80 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, bydlení na zahradě sleva, zahradní architektura sleva, markýzy a altány sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Bílá
Právě si prohlížíte...

6207,- Kč