TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome

TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome
TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome
TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome
TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome
15 826 15 485 503
15 826,- Kč

Původní cena: 15 485,- Kč


Hodnocení:


TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome z kategorie nábytek, stoly, malé stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome .

Detailní informace

TV stolek KAINEUS nám působivě ukazuje, jak rozmanité může být mangové dřevo. Tělo komody bylo navrženo v drsném industriálním stylu s tmavými povrchy a stopami po pile. Obzvláště poutavé jsou dvoje dveře. Zde byly úzké prvky mangovnékového dřeva uspořádány do kruhu v komplikované ruční práci, což má za následek téměř hypnotický vzor. Desku nese stabilní kovový rám, jehož vzhled dokreslují stabilní kovové úchyty. Dvířka mají magnetické dovírání. Čtyři přihrádky nabízejí dostatek úložného prostoru pro veškeré vaše hi-fi příslušenství. Aby bylo v...še uklizeno, tak dvě otevřené přihrádky mají na zadní straně desky otvor pro kabel. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti.  Barva:mangovníkové dřevo / černá Materiál:masivní dřevo / kov Rozměry:šířka: 145 cmhloubka: 36 cmvýška: 50 cm výška nohou: 14 cmDodáváno v demontu. ,TV stolek KAINEUS nám působivě ukazuje, jak rozmanité může být mangové dřevo. Tělo komody bylo navrženo v drsném industriálním stylu s tmavými povrchy a stopami po pile. Obzvláště poutavé jsou dvoje dveře. Zde byly úzké prvky mangovnékového dřeva uspořádány do kruhu v komplikované ruční práci, což má za následek téměř hypnotický vzor. Desku nese stabilní kovový rám, jehož vzhled dokreslují stabilní kovové úchyty. Dvířka mají magnetické dovírání. Čtyři přihrádky nabízejí dostatek úložného prostoru pro veškeré vaše hi-fi příslušenství. Aby bylo vše uklizeno, tak dvě otevřené přihrádky mají na zadní straně desky otvor pro kabel. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti.  Barva:mangovníkové dřevo / černá Materiál:masivní dřevo / kov Rozměry:šířka: 145 cmhloubka: 36 cmvýška: 50 cm výška nohou: 14 cmDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4250243566825.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Invicta, Stoly Invicta, Malé stolky Invicta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 31.10 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 399,- Kč
4 229,- Kč
Detail
3 199,- Kč
3 059,- Kč
Detail
21 130,- Kč
17 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, stoly sleva, malé stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TV stolek KAINEUS Dekorhome,TV stolek KAINEUS Dekorhome
Právě si prohlížíte...

15826,- Kč