Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fischer Travers TS WS - 27,5 22/23

Fischer Travers TS WS - 27,5 22/23

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fischer Travers TS WS - 27,5 22/23 z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyžařské boty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fischer Travers TS WS - 27,5 22/23 .

Detailní informace

Boty Travers TS o hmotnosti 1190 g mají přizpůsobitelnou vnitřní vložku pro první krok na úspěšné túře. Zvýšená stabilita při sjezdech je další výhodou přizpůsobeného střihu. Pohodlný a bezpečný systém BOA® Fit a rotace manžety o více než 80° dopředu umožňují efektivní stoupání. Technologie BOA® Fit System
Umožňuje nekomplikované, rychlé a na milimetr přesn&eacut...e; nastavení boty. Jednoduché použití jednou rukou pro rychlé obouvání a zouvání.
Plná gumová podrážka
Celá spodní část lyžařské boty je pokryta odolnou gumovou podrážkou, která umožňuje bezpečné uchopení i při těch nejtechničtějších alpských výstupech.
Hike Ride Lock Mode
HIKE: maximální volnost pohybu manžety, abyste mohli snadno kráčet. RIDE: manžeta je vzadu zablokována, flex vpředu zůstává hladký pro dokonalé zatáčky v prašanu. LOCK: manžeta je zablokována pro maximální výkon na sjezdovce.
Lace Frame System
Speciální konstrukce skořepiny v kombinaci s Boa® Closure System umožňuje dokonalou souhru mezi botou a chodidlem pro dokonalý střih a maximální pohodlí.
Vložka šňůrek
Vložky tkaniček poskytují lepší a kompaktnější oporu ve skořepině a chodidle, zejména na nártech a patě.
Phatt Maxx Tour
Se šířkou 45 mm Phatt Maxx Tour vede k dokonalému uzavření manžety a tím k nejlepšímu přenosu síly při sjezdu.
Slider spona
K otevření nebo zavření přezky je zapotřebí pouze jeden pohyb, což přináší rychlou změnu z režimu stoupání do sjezdu. Kromě toho lze sponu uzamknout v otevřené poloze.
Velcro Spoiler
Spoiler je připevněn k vložce boty pomocí pásku na suchý zip a lze jej individuálně nastavit. Vyšší spoiler pro větší oporu, nižší spoiler pro spodní polohu na lýtku, odstraněný spoiler pro menší náklon dopředu.
Věková skupina: Dospělý Pohlaví: Dámské Vybrat velikost: 27.5 Šířka skeletu: 98 mm Modelový rok: 22/23 Velikost: 27,5 Barva: Bílá Barva: Modrá Země původu: Itálie Počet přezek: 1 Buckle + Boa Closure System Typ lyžařských bot: Skialp Technologie: BOA Typ podrážky: Guma Režim chůze: Ano Hmotnost: 1190 g Barva podle výrobce: -

Produkt je výrobek značky Fischer ,distribuovaný s EAN kódem 9002972792052.

Procházet zboží z kategorie Sport Fischer, Outdoorové aktivity Fischer, Zimní sporty a aktivity Fischer, Lyžování a snowboarding Fischer, Lyžařské boty Fischer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 27,5
  • Barva: White
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Fischer RC One 9.0 Boots Red 305

Velikost 305 / Pro muže / Fischer
8 289,- Kč
Detail
8 289,- Kč
Detail
10 390,- Kč
Detail

Salomon S/Pro MV 110 GW Black/Red/Beluga 29/29,5

Velikost 29/29,5 / Black / Pro muže / Salomon
11 390,- Kč
Detail

Scarpa Maestrale 110 Orange/Black 27,5

Velikost 27,5 / Black Orange / Pro muže / Scarpa
16 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fischer Travers TS WS - 27,5 22/23 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyžařské boty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fischer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fischer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fischer Travers TS WS - 27,5 22/23
Právě si prohlížíte...

12790,- Kč