Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UVEX g.gl 3000 TO White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite

UVEX g.gl 3000 TO White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UVEX g.gl 3000 TO White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, lyžařské a snowboardové brýle, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným UVEX g.gl 3000 TO White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite .

Detailní informace

Lyžařské brýle s odnímatelným zorníkem. Funkce take-off brýlí je dokonalým vybavením pro jakékoliv počasí. Tmavý zorník je magneticky připevněn, dá se jednou rukou odepnout a znovu připnout i v rukavicích k základnímu zorníku v případě změny počasí. Díky supravision® je zorník odolný vůči poškrábání, je mimořádně lehký a flexibilní. P...ovrchová úprava supravision® zajišťuje jasné vidění bez mlžení, sklo je pevnější a odolnější vůči poškrábání. Brýle nabízejí 100% ochranu proti UVA, UVB a UVC záření.   Extended kit:- velurová pěna na obličej- klimatická membrána- elastická guma brýlí se silikonem Break resistant pro lyžařské brýle:Uvex zaručuje maximální ochranu očí za každých okolností: speciálně vyrobené polykarbonátové čočky, které splňují normu pro lyžařské a bezpečnostní brýle. Při testování byly podrobeny zkoušce odolnosti proti vystřeleným 6-mm ocelovým kuličkám letícím při rychlosti 162 km / h. Bez rozbití. Pro maximální ochranu. Decentred lens technology pro lyžařské brýle:I přes obloukovitému zakřivení zorníku zaručují brýle 100% nezkreslený výhled. Full mirror FM:Odrazová technologie vyniká designem a funkčností. Zorník pokrytý 18 vrstvami filmu působí imageovo a navíc chrání před infračerveným zářením s vlnovou délkou 780 nm až 1 000 nm. Speciální pigmenty v polymerním zorníku aktivují filtr, který eliminuje a absorbuje toto záření. Tepelné zatížení je výrazně sníženo, čímž se sníží dehydratace a únava oka - prevence proti šedému zákalu oka. Lasergold lite LGL:Lasergold zorník zvýrazňuje křivky terénu a rozjasňuje barvy okolí. Využívá světlé žluté a oranžové zbarvení zorníků s kategorií (S1). Typ aktivity: Lyžování Náhradní skla v balení: Ano Věková skupina: Dospělý Barva rámu: Bílá Barva rámu (podle výrobce): White Mat Barva skla: Stříbrná Barva skla (podle výrobce): Mirror Silver/Lasergold Lite Země původu: Německo Typ rámu: Bezrámový Kategorie filtru: S1 Kategorie filtru: S3 Tvar brýlové čočky: Cilindrický Materiál: Plast Polarizační: Ne Sezóna: 2020/2021 Velikost: M Technologie: Break Resistant Technologie: Supravision Technologie: Anti-Fog Technologie: Mirror Lens Technologie: Color Vision Technologie: Interchangeable Lenses Varianta: White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite Výška čočky: 80 mm Šířka čočky: 188 mm Pohlaví: Unisex : White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite

Produkt je výrobek značky Uvex ,distribuovaný s EAN kódem 4043197326375.

Procházet zboží z kategorie Sport Uvex, Outdoorové aktivity Uvex, Zimní sporty a aktivity Uvex, Lyžování a snowboarding Uvex, Lyžařské a snowboardové brýle Uvex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: White
  • Materiál: Plastic
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 073,- Kč
Detail
1 390,- Kč
Detail

Julbo Sniper Evo L Ski Goggles

Velikost L / Black White / Trivex / Julbo
2 290,- Kč
Detail

UVEX Ultra Pro WE Yellow/Bramble 51-55 cm

Velikost 51-55 cm / Bordeaux White Yellow / ABS / Uvex
4 890,- Kč
Detail
3 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UVEX g.gl 3000 TO White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, lyžařské a snowboardové brýle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uvex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uvex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UVEX g.gl 3000 TO White Mat/Mirror Silver/Lasergold Lite
Právě si prohlížíte...

2990,- Kč