Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm

Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm
Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm
Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm
Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm z kategorie dům a zahrada, prádlo, lůžkoviny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Polštáře a peřiny a budete spokojení s dodaným Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm .

Detailní informace

Péřová přikrývka CLASSIC - obsahuje 20% nejjemnějšího prachového peří a 80% bílého husího peří Prošívaná péřová přikrývka plněná ručně draným husím peřím 80% a prachovým peřím 20%. Vyráběná tradičním způsobem a to poctivou ruční prací, láskou a péčí v České republice. Dosahuje vysoké kvality a to díky ručnímu zpracování a kvalitní náplni (žádná tvrdá a popraskaná brka nečekejte). Z čeho je přikrývka vyrobená? Jedná se o 100% přírodní produkt a neobsahuje žádné umělé náhražky. Potah: 100% bavlněná sypkovina Výplň: 20% prachové bílé husí peří, 80...% bílé husí peří Peří je nerecyklované, důkladně čištěné, ověřené veterinární kontrolou, zbavené veškerých nečistot a prachu, proto je naše přikrývka vhodná i pro alergiky. Podrobněji o zpracování: U všech našich prodávaných přikrývek klademe důraz na kvalitní zpracování a co nejdelší životnost, proto se peří do jednotlivých tzv. kapes vkládá ručně s přesnou váhou peří a následně se vše prošívá, zejména precizní švy zajišťují dlouhodobou životnost a zamezují nechtěnému prolézání peří, čehož u strojového zpracování nelze dosáhnout. Rozměr, gramáž náplně: 140x200cm, 1 600g 140x220cm, 1 900g 200x220cm, 2 500g Možnosti barev: krémově bílá nebesky modrá malinově růžová Co můžete od naší péřové přikrývky očekávat? příjemné pohodlí optimální tepelné vlastnosti měkkost, prodyšnost skvělou přizpůsobivost dlouhodobou životnost 30 let i více maximální spokojenost :) Co můžete očekávat od nás? pomocnou ruku 7dní v týdnu prostřednictvím emailu či telefonu profesionalitu, ochotu a péči o vás úpravu zboží na míru (atypický rozměr) dopravu po celé ČR zcela zdarma

Produkt je výrobek značky Polštáře A Peřiny.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Polštáře A Peřiny, Prádlo Polštáře A Peřiny, Lůžkoviny Polštáře A Peřiny.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, prádlo sleva, lůžkoviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Polštáře A Peřiny a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Polštáře A Peřiny najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Péřová přikrývka CLASSIC: Bílá 200x220cm
Právě si prohlížíte...

4629,- Kč