Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm

Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm
Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm
Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm
Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm z kategorie dům a zahrada, prádlo, lůžkoviny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Polštáře a peřiny a budete spokojení s dodaným Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm .

Detailní informace

Luxusní bavlněné povlečení Lovely Patří rozhodně mezi nejkvalitnější bavlněné povlečení na českém trhu a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Z čeho je bavlněné povlečení vyrobené? Povlečení je vyrobené ze 100% bavlněné příze ve vysoké kvalitě 30 NE. Látka je navíc zušlechtěna tzv. mercerováním, sanforizací a kalandrováním, což ve výsledku znamená vyšší pevnost, odolnost a delší životnost látky. K tisku se používají ekologické reaktivní barvy, protože probarví vlákno do hloubky a tím zaručují krásné zářivé odstíny a barevnou stálost i po mnoh...a praních. Před prvním použitím: Povlečení doporučujeme alespoň jednou až dvakrát vyprat na doporučovanou teplotu s příslušným pracím prostředkem, ideálně na dlouhý bavlněný program. Tím se odstraní zbytkové barvy a případné nečistoty z výroby. Péče o naše bavlněné povlečení: Doporučujeme prát v pračce na 40°C, vždy naruby a se zapnutým zipovým uzávěrem. Prací prostředky volte dle barvy povlečení. Povlečení sušte narovnané (nikdy však za rohy). Pokud sušíte v sušičce doporučujeme delší program s nízkou teplotou. Žehlete vždy naruby na vysoký stupeň (bavlna/len). Duležité upozornění: nikdy nepoužívejte bělidla, jejich používáním dochází k oslabení vláken a tím ke snížení životnosti materiálu a barev. Nedoporučujeme ani aviváž, protože její používání zabraňuje přirozeným vlastnostem přírodního materiálu, jako je schopnost absorpce nebo prodyšnost. Aviváž v podstatě obalí vlákna a tím znemožní látce ,,dýchat''. Co můžete od našeho bavlněného povlečení deluxe očekávat? moderní a nadčasový design mimořádnou hebkost a lesk vzdušnost stálobarevnost praktické zapínání na zip dlouhodobou životnost maximální spokojenost :) Co můžete očekávat od nás? pomocnou ruku 7dní v týdnu prostřednictvím emailu či telefonu profesionalitu, ochotu a péči o vás

Produkt je výrobek značky Polštáře A Peřiny ,distribuovaný s EAN kódem 8592865019911.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Polštáře A Peřiny, Prádlo Polštáře A Peřiny, Lůžkoviny Polštáře A Peřiny.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, prádlo sleva, lůžkoviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Polštáře A Peřiny a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Polštáře A Peřiny najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bavlněné povlečení Lovely: 140x200cm, 70x90cm
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč