Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá

Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá
Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá
Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá
Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá
750 750 1371
750,- Kč

Původní cena: 750,- Kč


Hodnocení:


Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá z kategorie dům a zahrada, osvětlení, svítidla, lustry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá .

Detailní informace

Elegantní, moderní, všestranná a visící? Toto je představa lampy, kterou byste chtěli mít doma? Ano, přesně taková je visící lampa KOLEN. Při výrobě lampy byl použit kov a dřevo. Maximální příkon žárovky je 40 W. Lampa KOLEN je dodávána bez žárovky, které si můžete dokoupit v typu E27. Tato visící lampa je vhodná kdekoli do obývacího pokoje, ložnice, předsíně, kanceláře nebo i dětského pokoje. Tma ve vaší domácnosti už nebude mít žádnou šanci.Barva:bíláčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je ...dočasně nedostupná.Materiál:kov / dřevoRozměry:šířka: 24,5 cmhloubka: 24,5 cmvýška: 133,5 cmrozměry stínidla: 24x24x24 cmrozměry podstavce: 10x10x2,5 cmdélka kabelu: 100 cmtyp žárovky: E27příkon žárovky: 40 Wnapětí: 220 - 240 VHmotnost:1 kgDodáváno v demontu.,Elegantní, moderní, všestranná a visící? Toto je představa lampy, kterou byste chtěli mít doma? Ano, přesně taková je visící lampa KOLEN. Při výrobě lampy byl použit kov a dřevo. Maximální příkon žárovky je 40 W. Lampa KOLEN je dodávána bez žárovky, které si můžete dokoupit v typu E27. Tato visící lampa je vhodná kdekoli do obývacího pokoje, ložnice, předsíně, kanceláře nebo i dětského pokoje. Tma ve vaší domácnosti už nebude mít žádnou šanci.Barva:bíláčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:kov / dřevoRozměry:šířka: 24,5 cmhloubka: 24,5 cmvýška: 133,5 cmrozměry stínidla: 24x24x24 cmrozměry podstavce: 10x10x2,5 cmdélka kabelu: 100 cmtyp žárovky: E27příkon žárovky: 40 Wnapětí: 220 - 240 VHmotnost:1 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 33420203317259.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kondela, Osvětlení Kondela, Svítidla Kondela, Lustry Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.94 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, svítidla sleva, lustry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Závěsná lampa KOLEN Bílá,Závěsná lampa KOLEN Bílá
Právě si prohlížíte...

750,- Kč