Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013

Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013
Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013
Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013
Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013 z kategorie oblečení a móda, oblečení, sportovní oblečení, lovecké oblečení, lovecké a taktické kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013 .

Detailní informace

Kalhoty Mk.II Operator Combat jsou výsledkem úzké spolupráce s různými operátory speciálních jednotek a kladou důraz na inovativní střih a všestrannost. Přidání elastických prvků značně převyšuje požadavky na mobilitu nositele a pohyb v kalhotách je neuvěřitelně plynulý a hladký. Kalhoty mají mnoho osvědčených funkcí, jako je systém nastavení obvodu pasu nebo kolena s vnitřním nastaven&...iacute;m výšky, ale také mnoho nově vyvinutých prvků, jako jsou integrované elastické oblasti, vylepšený koncept kapes a zcela nový způsob ušití. Jsou to zkrátka lehké a přizpůsobivé kalhoty určené pro současné moderní bojovníky. Díky výbornému střihu a vynikající odolnosti jsou vhodné jak pro bojové úkoly, tak pro každodenní nošení. Kalhoty perfektně padnou.
Zapínání a pas
Hlavní zapínání kalhot je uprostřed na kvalitní a odolný YKK zip a na 1 knoflík nahoře. Po zapnutí knoflík jistí ještě překryv zapnutý na suchý zip. Kalhoty jsou v pase osazeny pevnými a dostatečně širokými průvleky a pojmou tedy i široký služební opasek. Obvod pasu je snadno nastavitelný díky elastickým páskům se suchým zipem umístěným na zadní straně, které zajišťují ještě větší pohodlí a přizpůsobují se pohybům těla.
Kolena
Kalhoty jsou osazeny vložnými kapsami na chrániče kolen, které pojmou širokou škálu chráničů kolen různých značek, například tyto značky Clawgear. V kapsách jsou také knoflíkové dírky na upevnění svrchní části chrániče k té spodní, vložené uvnitř kapsy. Kolena kalhot jsou vyhotovena z elastické směsi polyamidu, která je navíc vodoodpudivá. Výška kolen se dá nastavit pomocí vnitřních elastických šňůrek s brzdou.
Odolnost a kvalita
Kalhoty mají pro vysokou odolnost trojitě prošité hlavní švy a mají osazeny kvalitní a odolné YKK zipy, na stehenních kapsách s táhly osazenými látkovým úchopem pro snadné otevírání. Kalhoty mají nastavitelné konce nohavic, respektive zapínání na boční svislý zip, což umožní pevné utěsnění kolem bot, ale i volnější nošení. Vpředu je navíc háček na přichycení k tkaničkám obuvi, což předejde nežádoucímu vytahování nohavic.
Úložné možnosti
Kalhoty mají 2 hluboké kapsy s horním otevřeným vstupem z boku (na ruce, na klíče, na kapesník, na zavírací nůž a podobně). Obě kapsy mají zvenku na okrajích podšití druhou vrstvou látky pro větší odolnost při uchycení klipu nože či jiné výbavy. Na přední straně kalhot, na opaskových průvlecích, jsou 2 “D“ kroužky (na každé straně 1) na zavěšení klíčů a drobných předmětů. Kalhoty mají osazeny 2 úložné stehenní kapsy s horním vstupem zapínaným na zip kryté klopou. Uvnitř stehenních kapes nalezneme kasu na zásobník. Úložný prostor kalhot byl také rozšířen o přihrádky s horním otevřeným

Produkt je výrobek značky Clawgear®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Clawgear®, Oblečení Clawgear®, Sportovní oblečení Clawgear®, Lovecké oblečení Clawgear®, Lovecké a taktické kalhoty Clawgear®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013 a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, sportovní oblečení sleva, lovecké oblečení sleva, lovecké a taktické kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clawgear® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clawgear® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty Operator Combat MK.II Clawgear® – RAL7013
Právě si prohlížíte...

3750,- Kč