Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood®

Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood®
Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood®
Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood®
Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood®
2 890 2 890 837
2 890,- Kč

Původní cena: 2 890,- Kč


Hodnocení:


Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood® z kategorie oblečení a móda, oblečení, sportovní oblečení, lovecké oblečení, lovecké a taktické kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood® .

Detailní informace

Kalhoty MCDU (Modern Combat Duty Uniform) jsou odpovědí společnosti Helikon-Tex na neustále se zvyšující požadavky na moderní bojovou uniformu. Kalhoty společně s bojovou košilí MCDU vytváří ochranný štít pro uživatele a poskytují maximální pohodlí a funkčnost za všech podmínek.
Nový materiálPro výrobu kalhoty MCDU byl úplně poprvé v historii použitý jako základní materiál DyNyCo, který je výjimečný v tom, že se natahuje ve čtyřech směrech. Svou pevností se podobá standardnímu materiálu NyCo, rozdíl je ale především v pružnosti, ...ve které materiál DyNyCo zcela vyniká, protože obsahuje elastická vlákna.
Vyztužení namáhaných oblastíČasto namáhaná místa, jako je například pas, rozkrok, kolena), jsou vyztužená vložkami z materiálu VersaStretch, který rychle schne a je vysoce prodyšný. Oblast kolen je vyztužená speciální tkaninou Cordura 500D a je opatřená otvory pro ochranné vložky. Stahovací šňůrky umístěné pod koleny a ve spodní části nohavic vám zajistí snadné a rychle přizpůsobení kalhot vašim potřebám.
Design inspirovaný výsadkářiVzhled kalhot je inspirovaný polskou uniformou výsadkových jednotek z 50. let 20. století. Kalhoty mají celkem 12 kapes, které pojmou vše, co budete potřebovat.
Benefity, o kterých musíte vědět:nastavitelný obvod v oblasti kolen a dolní části nohavicezesílený materiál kolen a sedací částimožnost vložení ochranných chráničůpoutka na 40mm opaskynízká váha

Produkt je výrobek značky Helikon-tex®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Helikon-tex®, Oblečení Helikon-tex®, Sportovní oblečení Helikon-tex®, Lovecké oblečení Helikon-tex®, Lovecké a taktické kalhoty Helikon-tex®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood® a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, sportovní oblečení sleva, lovecké oblečení sleva, lovecké a taktické kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helikon-tex® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helikon-tex® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty Combat MCDU Helikon-Tex® – PenCott™ WildWood®
Právě si prohlížíte...

2890,- Kč