Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam®

Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam®
Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam®
Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam®
Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam®

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam® z kategorie oblečení a móda, oblečení, sportovní oblečení, lovecké oblečení, lovecké a taktické kalhoty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam® .

Detailní informace

Kalhoty Clawgear Raider MK. IV jsou lehké a přizpůsobivé kalhoty anatomického střihu poskytující velkou volnost pohybu určené pro současné moderní bojovníky.
Díky výbornému střihu a vynikající odolnosti jsou vhodné jak pro bojové úkoly, tak pro každodenní nošení. Kalhoty perfektně padnou.
Hlavní zapínání kalhot je uprostřed na kvalitní a odolný YKK zip a n...a 1 knoflík nahoře.
Kalhoty jsou v pase osazeny pevnými a dostatečně širokými průvleky a pojmou tedy i široký služební opasek. Obvod pasu je snadno nastavitelný díky elastickým páskům se suchým zipem umístěným na zadní straně, které zajišťují ještě větší pohodlí a přizpůsobují se pohybům těla.
Kalhoty mají vložné kapsy na chrániče kolen, kterou pojmou širokou škálu chráničů kolen různých značek. V kapsách jsou také knoflíkové dírky na upevnění svrchní části chrániče k té spodní, vložené uvnitř kapsy.
Kolena kalhot jsou uvnitř vyložena materiálem Coolmax, aby se optimalizovala absorpce potu. Obvod v kolenou je nastavitelný pomocí dvou pásků a suchého zipu na zadní straně. To je efektivní a komfortní řešení, které umožní přizpůsobit kolena kalhot podle osobní preference a podle toho, zda používáte chrániče kolen. Také výška kolen se dá nastavit – pomocí vnitřních elastických šňůrek s brzdou, které vedou od kolen nahoru do kapes na ruce, kde jsou provlečeny v tunýlku, oddělené od obsahu kapes.
Kalhoty mají pro vysokou odolnost trojitě prošité hlavní švy a mají osazeny kvalitní a odolné YKK zipy, na kapsách s táhly osazenými šňůrkou pro snadné otevírání.
Kalhoty mají nastavitelné konce nohavic, stahovatelné páskem zapínaným na suchý zip, což umožní pevné utěsnění kolem bot.
Kalhoty mají 2 hluboké kapsy s horním otevřeným vstupem z boku (na ruce, na klíče, na kapesník, na zavírací nůž a podobně. Tyto kapsy jsou snadno přístupné i v rukavicích. Obě kapsy mají zvenku podšití druhou vrstvou látky pro větší odolnost při uchycení klipu nože či jiné výbavy.
Na přední straně kalhot, na opaskových průvlecích, jsou 2 “D“ kroužky (na každé straně 1) na zavěšení klíčů a drobných předmětů.
Kalhoty mají 2 zadní kapsy s horním vstupem zapínaným na zip.
Kalhoty mají 2 úložné stehenní kapsy kryté klopou zapínanou na suchý zip vzadu a na 1 knoflík vpředu. Kapsy jsou hluboké a rozšířené směrem dopředu, takže vzniká dostatek prostoru pro uložení výbavy. Na dně mají kapsy drenážní otvor na odvod vnitřní zkondenzované vlhkosti. Kapsy jsou zdvojeny druhou, našitou kapsou se svislým vstupem zap&iac

Produkt je výrobek značky Clawgear®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Clawgear®, Oblečení Clawgear®, Sportovní oblečení Clawgear®, Lovecké oblečení Clawgear®, Lovecké a taktické kalhoty Clawgear®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam® a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, sportovní oblečení sleva, lovecké oblečení sleva, lovecké a taktické kalhoty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clawgear® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clawgear® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kalhoty CLAWGEAR® Raider MK. IV - Multicam®
Právě si prohlížíte...

4690,- Kč