Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland

Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland
Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland
Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland
Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland
1 490 1 490 850
1 490,- Kč

Původní cena: 1 490,- Kč


Hodnocení:


Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland z kategorie sport, outdoorové aktivity, lov a střelba, ochranné vybavení na lov a střelbu, lovecké a střelecké bundy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland .

Detailní informace

Větrovka Helikon-Tex Tramontane WindPack je třísezónní bunda, kterou oceníte především tehdy, když při vašich outdoorových aktivitách můžete očekávat proměnlivé počasí. Díky kompaktnímu balení si ji ale pro jistotu můžete sbalit do batohu i tehdy, když předpověď počasí vypadá příznivě.
Lehká a skladnáNízká hmotnost i kompaktní balení zajišťují, že si tuhle větrovku můžete sbalit skutečně kamkoliv. Inovativní balení selfpack umožňuje sbalení bundy do kapsičky všité na hrudi na velikost odpovídající přibližně plechovce koly. Vejde se vám tak... dokonce i do kapsy jiného kousku oblečení. Odlehčené provedení větrovky oceníte i ve chvíli, kdy ji budete mít oblečenou na sobě.
Lehký a odolný materiálMateriálem použitým při šití této bundy, která je součástí série Helikon-Tex Outback Line, je lehký, ale současně odolný nylon WindPack. To je rychleschnoucí materiál, který navíc disponuje trvale voděodolnou úpravou DWR (Durable Water Repellency).
Pro každodenní aktivityVětrovku Tramontane využijete při svých každodenních outdoorových aktivitách. Kromě zimy snad kdykoliv. I když v teplejších zimních dnech ji můžete jednoduše zkombinovat s extra vrstvou v podobě mikiny – z nabídky Helikon-Texu můžete vybrat například z modelů Rogue nebo Classic.
Praktické doplňkyK praktickým doplňkům bundy Tramontane patří kvalitní zip japonské značky YKK po celé délce. A kromě toho i stahovací šňůrka na spodním okraji, gumy na manžetách a nastavitelná kapuce. Díky těmto doplňkům můžete v případě potřeby jednoduše udržet teplo uvnitř.
Pojmenování podle druhů větruOutdoorové větrovky značky Helikon-Tex jsou pojmenovány podle různých druhů větru. Název Tramontane je specificky inspirován chladným severním nebo severovýchodním větrem ve středomořské oblasti.
Benefity, o kterých musíte vědět:lehká a skladná větrovkasoučást řady Outback Linepro třísezónní použitípro každodenní outdoorové využitíkombinovatelné s mikinamizáložní řešení při proměnlivém počasínastavitelná kapucegumy na manžetáchstahovací šňůrka na spodním okrajikvalitní zip YKK po celé délceselfpack – sbalen do kapsičky všité na hrudipo zabalení můžete vložit do kapsyvyrobeno z lehkého a odolného nylonu WindPack

Produkt je výrobek značky Helikon-tex®.

Procházet zboží z kategorie Sport Helikon-tex®, Outdoorové aktivity Helikon-tex®, Lov a střelba Helikon-tex®, Ochranné vybavení na lov a střelbu Helikon-tex®, Lovecké a střelecké bundy Helikon-tex®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lov a střelba sleva, ochranné vybavení na lov a střelbu sleva, lovecké a střelecké bundy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helikon-tex® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helikon-tex® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Větrovka Tramontane WindPack® Helikon-Tex® – US woodland
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč