Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ostatní značky Sada 7 ks fialových houbiček na make-up

Ostatní značky Sada 7 ks fialových houbiček na make-up

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ostatní značky Sada 7 ks fialových houbiček na make-up z kategorie obchod a průmysl, zdravotnictví, lékařské nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Ostatní značky Sada 7 ks fialových houbiček na make-up .

Detailní informace

Aplkace make-upu prsty bývá často nejlepší řešení a nebrání se jí ani vizážisti. Sada houbiček na make-up bude pro vás tím pravým, když potřebujete nanést make-up rychle, čistě a s perfektním výsledkem. Už žádné špinavé ruce, jen krásná sjednocená tvář. Houbičky mají příjemný povrch, který jemně klouže po pleti. Zabraňují přímému kontatku prstů s pletí a velmi lehce se udržují.

Produkt je výrobek značky Ostatní Značky ,distribuovaný s EAN kódem 6972112280721.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Ostatní Značky, Zdravotnictví Ostatní Značky, Lékařské nástroje Ostatní Značky.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ostatní značky Sada 7 ks fialových houbiček na make-up a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, zdravotnictví sleva, lékařské nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ostatní Značky a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ostatní Značky najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ostatní značky Sada 7 ks fialových houbiček na make-up
Právě si prohlížíte...

282,- Kč