Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC

SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC
SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC
SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC
SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC z kategorie dům a zahrada, osvětlení, Žárovky a svítivky, led svítivky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC .

Detailní informace

SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC Užijte si ještě více své herní a filmové zážitky s chytrým osvětlením SOLO Backlights. Díky 16 milionům barev a spoustou efektů, také s režimem pro synchronizaci s hudbou, vylepšíte zážitek ze sledování televize nebo hraní her díky automatickému snímá obrazovky a následnému upravování nastavení světel. Ovládají se hlasem přes Amazon Alexa a Google Assistant, přes mobilní aplikaci nebo na přímo na zařízení.
Barvy a intenzitu světla jednoduše nastavíte pomocí aplikace Tuya Smart a Smart Life.... Aplikace je zdarma ke stažení v Google Play a AppStore. V aplikaci také získáte přístup k funkci časovače, nastavení barev, synchronizaci hudby a různým režimům scény.  Klíčové vlastnosti:
Podpora Android a iOS Díky senzoru se nastaví barevné podsvícení TV nebo monitoru Ideální pro hraní her a sledování TV Režimy a synchronizace osvětlení s hudbou Jednoduchá instalace Barevná odezva na okolní zvuky Vhodné pro vnitřní použití
Klíčové vlastnosti:
Délka pásky: 3,4 m Vstupní napětí: 12V (2A) Světelný tok: 30 lm Životnost pásky: 50 000 hodin WiFi 2,4 GHz Ovládání také přes Amazon Alexu a Google assistant Velikost balení: 21x19x7 Hmotnost: 400g Certifikace: CE, RoHS
 

Produkt je výrobek značky Solo.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Solo, Osvětlení Solo, Žárovky a svítivky Solo, LED svítivky Solo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, osvětlení sleva, Žárovky a svítivky sleva, led svítivky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Solo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Solo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SOLO Backlights TV SMART LED BL1 podsvícení RGBIC
Právě si prohlížíte...

1949,- Kč