Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Coldrex proti příznakům chřipky a nachlazení 24 tablet

Coldrex proti příznakům chřipky a nachlazení 24 tablet

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Coldrex proti příznakům chřipky a nachlazení 24 tablet z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, léčivé přípravky a léky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Coldrex proti příznakům chřipky a nachlazení 24 tablet .

Detailní informace

Neužívejte přípravek Coldrex: jestliže jste alergický(á) na paracetamol, fenylefrin, kofein, kyselinu askorbovou nebo monohydrát terpinu nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Jestliže máte těžkou poruchu funkce jater nebo akutní hepatitidu (zánět jater). Jestliže máte těžkou hypertenzi (velmi vysoký krevní tlak). Jestliže máte určitý druh zeleného zákalu zvaný glaukom s úzkým úhlem. Jestliže užíváte nebo jste v posledních dvou týdnech užíval(a) léky proti depresi zvané inhibitory MAO (monoaminooxidázy). Tento přípravek je určen pouz...e pro pacienty, kteří mají příznaky chřipky nebo nachlazení doprovázené ucpaným nosem. Pokud pacienti nemají ucpaný nos, doporučuje se použití jiných léčivých přípravků. Přípravek Coldrex nezpůsobuje ospalost. Přípravek Coldrex není určen pro děti mladší 12 let. Další léčivé přípravky a přípravek Coldrex Neužívejte přípravek Coldrex spolu s dalšími přípravky obsahujícími paracetamol ani dalšími léky, které se užívají k úlevě od příznaků chřipky a nachlazení, překrvení nosní sliznice nebo ucpaného nosu.

Produkt je výrobek značky Coldrex ,distribuovaný s EAN kódem 08594060895147.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Coldrex, Zdravotní péče Coldrex, Léčivé přípravky a léky Coldrex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Coldrex proti příznakům chřipky a nachlazení 24 tablet a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, léčivé přípravky a léky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Coldrex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Coldrex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Coldrex proti příznakům chřipky a nachlazení 24 tablet
Právě si prohlížíte...

215,- Kč