Belozyme 1,5mg/ml 30ml orální sprej

Belozyme 1,5mg/ml 30ml orální sprej
149 137 656
149,- Kč

Původní cena: 137,- Kč


Hodnocení:


Belozyme 1,5mg/ml 30ml orální sprej z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, léčivé přípravky a léky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Belozyme 1,5mg/ml 30ml orální sprej .

Detailní informace

Přípravek Belozyme tlumí bolest a otok (zánět). Používá se k léčbě bolestivých stavů v ústech nebo krku včetně vřídků v ústech, při bolestech v krku a při bolestivých dásních. Taky při nepříjemných pocitech souvisejících s chrupem a zubařským výkonem (pouze na doporučení lékaře a podle jeho pokynů). Nepoužívejte přípravek Belozyme: Jestliže jste alergický(á) na benzydamin nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Dlouhodobé používání přípravku Belozyme může způsobit přecitlivělost, při jejím výskytu je nutné vyhledat lékaře. Bezpro...středně po použití přípravku Belozyme nejezte ani nepijte, jelikož by přípravek byl rychle spláchnut z úst i krku.

Produkt je výrobek značky Belozyme ,distribuovaný s EAN kódem 3850343034432.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Belozyme, Zdravotní péče Belozyme, Léčivé přípravky a léky Belozyme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Belozyme 1,5mg/ml 30ml orální sprej a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, léčivé přípravky a léky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Belozyme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Belozyme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Belozyme 1,5mg/ml 30ml orální sprej
Právě si prohlížíte...

149,- Kč