Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 320+ PFA silver

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 320+ PFA silver

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 320+ PFA silver z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, bezpečnostní vybavení proti lavinám, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 320+ PFA silver .

Detailní informace

Dlouhá a lehká lavinová sonda s možností prodloužení a s novým automatickým blokovacím systémem PFA s kterým sondu poskládáte jedním pohybem přímo při vytahování sondy z obalu. Systém funguje spolehlivě i ve velkých mrazech a díky kuželovitým náběhům z nylonu poskládáte sondu lehce bez zadrhnutí. Spolu s intuitivním barevným označením na jednotlivých dílech vám sonda výrazně zrychlí  záchranu zasypaného kamaráda. Pro freeridery, skialpinisty a všechny, kteří  často podnikají zimní horské túry.
Intuitivní sonda vám pomáhá při zách...raně
Označení hloubky 1 m vám ulehčí rozhodování, zda kopat z boku (pokud je označení pod sněhem), nebo  kopat přímo z vrchu (pokud je označení nad povrchem sněhu). Tato myšlenka vychází z nejnovějších  metodických pokynů IKARu. Modrý předposlední díl vás upozorní, že se blížíte k zasypanému. Poslední  neonovo-oranžový díl na konci sondy je výstrahou pro vás, abyste kopali opatrně a nezranili zasypaného. Sonda má označení hloubky vpichu po 5 cm.
Sondu jednoduše, rychle a intuitivně poskládáte
Automatický blokovací systém PFA vám umožňuje rychle poskládat sondu jedním pohybem. Systém nezamrzá a uvolníte ho jedním pohybem přímo z obalu, který má systéme rychlého vytažení - stačí zatáhnout za široké poutko obalu. Kuželové náběhy z nylonu vám pomohou poskládat sondu lehce a bez zadrhnutí. Při skládání stačí stiskem palce systém uvolnit. Ovládání sondy je jednoduché, i když máte na rukou palčáky.  
Na sondu se můžete spolehnout ve tvrdém sněhu
Průměr 13 mm výrazně zvyšuje pevnost sondy. Ocelové lanko se nepoškodí, i když budete sondu používat  často při tréningu a na kurzech. Duralová slitina AL 7075 T6 se používá v leteckém průmyslu a vyznačuje se vysokou pevností. Ocelový  kuželovitý hrot je širší než průměr sondy, díky čemu je eliminované tření a namrzání sondy o stěny vpichu a vy sondou lehčeji proniknete sněhem. Ergonomická pryžová rukojeť vám zabezpečí pevné uchopení při sondáži i ve tvrdém sněhu, který se skoro vždy v laviništi nachází. Pogumované madlo nenamrzá a sonda  vám v rukavicích nebude klouzat.
Dostatečně dlouhá sonda pro velké nánosy, ale malá do batohu
Délka sondy 320 cm je dostatečná i pro velké nánosy sněhu
8 dílů dlouhých 43,5 cm, sbalíte i do malého batohu
Sondu můžete prodloužit o 42 cm
Inovovaný systém PFA pro rychlou a přesnou montáž sondy
Funkční prvky lavinové sondy ORTOVOX ALU 320+ PFA:
Automatický blokovací systém PFA Obal se systémem rychlého vytáhnutí Hrot širší než díly sondy Náběhy z nylonu pro rychlé poskládání Ergonomická protiskluzová rukojeť Intuitivní barevné navádění - označení hloubky 1m a stupnice hloubky po 5 cm Barevné výstražné označení blízkosti zasypaného Možnost prodloužení o 42 cm Garantovaná dlouhá životnost a 5 letá záruka
ORTOVOX poskytuje na batohy a lavinové vybavení 5 letou záruku. Podle našich zkušeností vám produkty ORTOVOX budou sloužit o hodně déle. HSČR nakupuje lavinové vybavení už hodně roků a jsou spokojení s extrémní odolností bez reklamací. Pokud budete potřebovat náhradní díly nebo opravy, ORTOVOX je poskytuje i dlouho po skončení 5leté záruky.
Německá spolehlivost
Cílem vývojářů v ORTOVOXu je vyrábět  produkty na kterých záleží život, produkty které vás ochrání nebo s nimi zachráníte život vašeho kamaráda nebo partnera. Spolehlivost, odolnost a efektivita je výrazně důležitější než šetření na ceně výroby. Na produkty ORTOVOX se můžete spolehnout a oceníte německou preciznost a smysl pro detail. Na vývoji produktů ORTOVOX se podílejí Tyrolské středisko pro lavinovou prevenci, interní a externí horští vůdci, ale i sami horští záchranáři.
Parametry:
Hmotnost: 430 g Déžka sondy: 320 cm Možnost prodloužení: Ano, o 42 cm Délka po sbalení: 43,5 cm Počet dílů: 8 Průměr: 13 mm Materiál sondy: hliník AL 7075 T6 Materiál lanko: ocel  

Produkt je výrobek značky Ortovox ,distribuovaný s EAN kódem 4250875277182.

Procházet zboží z kategorie Sport Ortovox, Outdoorové aktivity Ortovox, Zimní sporty a aktivity Ortovox, Bezpečnostní vybavení proti lavinám Ortovox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ortovox 120 Comp Light M Black Raven M Termoprádlo

Velikost M / Black / Virgin Wool (Merino) Polyamide / Pro muže / Ortovox
2 190,- Kč
1 669,- Kč
Detail

Ortovox 3L Deep Shell W Pacific Green M

Velikost M / Green / Virgin Wool (Merino) Polyurethane Polyamide / Pro ženy / Ortovox
8 690,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen 3L W Dark Blood L Outdoorové kalhoty

Velikost L / Red / Polyamide / Pro ženy / Ortovox
8 489,- Kč
Detail
7 190,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen Softshell Jacket M Heritage Blue L Outdorová bunda

Velikost L / Blue / Wool Elastane Polyamide / Pro muže / Ortovox
8 490,- Kč
6 679,- Kč
Detail

Ortovox 150 Cool Lost T-Shirt M Sly Fox M

Velikost M / Orange / Lyocell Polyamide Virgin Wool (Merino) / Pro muže / Ortovox
1 590,- Kč
Detail

Ortovox 185 Rock'N'Wool Short Sleeve W Ice Waterfall L Termoprádlo

Velikost L / Blue / Virgin Wool (Merino) / Pro ženy / Ortovox
1 690,- Kč
Detail

Ortovox Bivy Double Oranžová Spací pytel

Velikost for 2 Persons / Orange / Polyester Polyurethane / Ortovox
1 890,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen 3L Jacket W Ice Waterfall L

Velikost L / Blue / Polyamide / Pro ženy / Ortovox
13 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 320+ PFA silver a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, bezpečnostní vybavení proti lavinám sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ortovox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ortovox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 320+ PFA silver
Právě si prohlížíte...

1819,- Kč