Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 240 Light silver

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 240 Light silver

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 240 Light silver z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, bezpečnostní vybavení proti lavinám, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 240 Light silver .

Detailní informace

Ideální sonda z tvrzeného hliníku, když hledáte lehkou a malou sondu bez kompromisů v pevnosti a délce při sbalení. Obdobná, ale cenově dostupnější verze karbonové sondy ORTOVOX CARBON 240 SUPERLIGHT. U sondy ALU 240 LIGHT oceníte intuitivní označení, a systém Quick Lock s širším poutkem pro rychlé poskládání sondy, které vám výrazně ulehčí a zrychlí  záchranu zasypaného kamaráda.
Intuitivní sonda vám pomáhá při záchraně
Označení hloubky 1 m vám ulehčí rozhodování, zda kopat z boku (pokud je označení pod sněhem), nebo  kopat... přímo z vrchu (pokud je označení nad povrchem sněhu). Tato myšlenka vychází z nejnovějších  metodických pokynů IKARu. Modrý předposlední díl vás upozorní, že se blížíte k zasypanému. Poslední  neonovo-oranžový díl na konci sondy je výstrahou pro vás, abyste kopali opatrně a nezranili zasypaného. Sonda má označení hloubky vpichu po 5 cm.
Sondu jednoduše, rychle a intuitivně poskládáte
Blokovací systém QUICK LOCK vám umožní rychle poskládat sondu jedním pohybem a umožňuje dotáhnout sondu pomocí závitu. Systém nezamrzá a uvolníte ho jedním pohybem. Kuželové náběhy z nylonu vám pomůžou poskládat sondu lehce a rychle bez zadrhnutí. Široké poutko se dá dobře ovládat i když máte na rukou palčáky.
Na sondu se můžete spolehnout v tvrdém sněhu
Průměr sondy je 11 mm a poskytuje dostatečnou pevnost. Aramidové (kevlar) lanko je pevné, lehké a 6x odolnější jak ocel. Materiál sondy je duralová slitina AL 7075 T6, která se používá v leteckém průmyslu a vyznačuje se vysokou pevností. Ocelový kuželovitý hrot je širší jako průměr sondy, díky čemu je eliminované tření a namrzání sondy o stěny vpichu, kvůli čemu sondou lehčeji proniknete sněhem.
Dostatečně dlouhá sonda pro velké nánosy, ale malá do batohu
Délka sondy 240 cm je dostatečná i pro velké nánosy sněhu 7 dílů dlouhých 37,5 cm, sbalíte i do malého batohu Nový systém Quick Lock je jednoduchý a odolný vůči poškození Funkční prvky lavinové sondy ORTOVOX ALU 240 LIGHT:
Blokovací systém QUICK LOCK se širším poutkem Hrot širší než díly sondy Náběhy z nylonu pro rychlé poskládání Označení hloubky 1 m Barevné výstražné označení blízkosti zasypaného Označení hloubky po 5 cm Garantovaná dlouhá životnost a 5 letá záruka
ORTOVOX poskytuje na batohy a lavinové vybavení 5 letou záruku. Podle našich zkušeností vám produkty ORTOVOX budou sloužit o hodně déle. HSČR nakupuje lavinové vybavení už hodně roků a jsou spokojení s extrémní odolností bez reklamací. Pokud budete potřebovat náhradní díly nebo opravy, ORTOVOX je poskytuje i dlouho po skončení 5leté záruky.
Německá spolehlivost
Cílem vývojářů v ORTOVOXu je vyrábět  produkty na kterých záleží život, produkty které vás ochrání nebo s nimi zachráníte život vašeho kamaráda nebo partnera. Spolehlivost, odolnost a efektivita je výrazně důležitější než šetření na ceně výroby. Na produkty ORTOVOX se můžete spolehnout a oceníte německou preciznost a smysl pro detail. Na vývoji produktů ORTOVOX se podílejí Tyrolské středisko pro lavinovou prevenci, interní a externí horští vůdci, ale i sami horští záchranáři.
Parametry:
Hmotnost: 235 g Délka sondy: 240 cm Délka po sbalení: 37,5 cm Počet dílů: 7 Průměr: 11 mm Materiál sondy: Tvrzený hliník AL 7075 T6 Materiál lanko: Aramid    

Produkt je výrobek značky Ortovox ,distribuovaný s EAN kódem 4250875277168.

Procházet zboží z kategorie Sport Ortovox, Outdoorové aktivity Ortovox, Zimní sporty a aktivity Ortovox, Bezpečnostní vybavení proti lavinám Ortovox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ortovox 120 Comp Light Boxer M Black Raven 2XL Termoprádlo

Velikost 2XL / Black / Polyamide Virgin Wool (Merino) / Pro muže / Ortovox
960,- Kč
Detail

Ortovox Termoprádlo 120 Comp Light M Black Raven XL

Velikost XL / Black / Virgin Wool (Merino) Polyamide / Pro muže / Ortovox
1 890,- Kč
1 690,- Kč
Detail

Ortovox 120 Comp Light W Black Raven M Termoprádlo

Velikost M / Black / Virgin Wool (Merino) Polyamide / Pro ženy / Ortovox
2 190,- Kč
1 669,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen Softshell Jacket W Coral S Outdorová bunda

Velikost S / Red Orange / Wool Polyamide Elastane / Pro ženy / Ortovox
8 390,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen Swisswool Hybrid Jacket W Pacific Green M Outdorová bunda

Velikost M / Blue Green / Merino Wool Elastane Polyamide Polyester / Pro ženy / Ortovox
4 114,- Kč
Detail
11 090,- Kč
Detail

Ortovox Westalpen Softshell Jacket M Heritage Blue L Outdorová bunda

Velikost L / Blue / Wool Elastane Polyamide / Pro muže / Ortovox
8 490,- Kč
6 679,- Kč
Detail

Ortovox 150 Cool MTN Protector TS W Wild Rose M

Velikost M / Red / Virgin Wool (Merino) Lyocell Polyamide / Pro ženy / Ortovox
2 327,- Kč
Detail

Ortovox Traverse 40 Clay Orange

Red / Recycled Polyamide / Pro muže / Ortovox
4 490,- Kč
3 990,- Kč
Detail

Ortovox 3L Ortler Pants W Petrol Blue XS

Velikost XS / Blue / Polyurethane Virgin Wool (Merino) Polyamide Polyester / Pro ženy / Ortovox
11 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 240 Light silver a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, bezpečnostní vybavení proti lavinám sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ortovox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ortovox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lavinová sonda Ortovox Probe Alu 240 Light silver
Právě si prohlížíte...

1445,- Kč