Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml

Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml
Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml
Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml
Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, láhve na vodu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Gavri a budete spokojení s dodaným Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml .

Detailní informace

Samočistící antibakteriální láhev na vodu s UV světlem Hledáte univerzální způsob, jak docílit čisté vody ať už doma nebo kdekoliv na cestách? Antibakteriální láhev na vodu s UV světlem od značky Noaton vám ukáže, jak snadné to může být. Víčko láhve je totiž vybaveno UV-C led diodou, která produkuje UV záření. To zabíjí až 99,99 % virů, bakterií a dalších organismů. Navíc je možné aktivovat samočistící proces, který bude udržovat obsah láhve i samotnou láhev v čistém, a hlavně sterilním stavu. Princip fungování UV láhve Je potvrz...eno, že UV-C záření zabíjí živé organismy. Možnosti jeho využití jsou široké, v našem případě se jedná primárně o dezinfekci, sterilizaci a čištění vody. Za pomocí ultrafialového záření o příslušné vlnové délce dochází ke sterilizaci a postupnému odumírání mikroorganismů. UV-C záření je efektivní při ničení nukleových kyselin organismů. Dochází totiž k narušení jejich DNA, díky čemuž je zamezeno dalším buněčným procesům, jako je množení nebo dělení. To platí pro bakterie, viry a řasy. Na výběr jsou hned 2 režimy čištění. Režim sterilizace Sterilizace je základní režim této UV láhve. Po jejím naplnění vodou a následném zašroubování víčka se po stisknutí horního dotykového tlačítka na víčku její symbol rozsvítí zeleně a láhev začne sterilizovat svůj obsah. Tento cyklus trvá 3 minuty a po ukončení sterilizace horní tlačítko zhasne. Udržovací mód Tento mód zajistí, že se automaticky každých 6 hodin spustí režim sterilizace po dobu 3 minut. Zapíná se tak, že 2x po sobě stisknete horní dotykové tlačítko, které se následně zbarví do fialova. Stejným způsobem se tento režim i vypíná, tedy stisknutí 2x po sobě. Izolační vlastnosti Dvouvrstvá izolace zajišťuje delší udržení teploty dané tekutiny. V následující tabulce je zobrazeno, jak dlouho si tekutina udrží svoji teplotu v případě, že do UV láhve nalejeme vroucí vodu.
Teplota tekutiny
Doba udržení teploty
> 80 °C
cca 2 hodiny
> 72 °C
cca 6 hodin
> 40 °C
cca 24 hodin
Zdroj: vlastní zpracování Izolační vlastnosti UV lahve jsou využitelné i pro studené nápoje. Dvojitá vrstva totiž zpomaluje tepelnou výměnu a s tím spojené ohřívání tekutiny uvnitř láhve. Z toho vyplývá, že UV láhev je vhodná pro každodenní použití nejen ve škole a v práci, ale také při outdoorových aktivitách po celý rok. Výhody a nevýhody UV láhve UV láhev skýtá spoustu benefitů.
Pohodlné nabíjení pomocí USB-C konektoru (doba nabíjení cca 1-2 hodiny). Dlouhá životnost akumulátoru (kapacita 500 mAh) – na jedno nabití vydrží 4 až 8 týdnů (v závislosti na četnosti užívání). Čištění prostřednictvím UVC LED diody, která zabíjí až 99,99 % virů, bakterií a organismů. Díky dvojité stěně funguje UV láhev i jako praktická termoska, která udrží tekutinu teplou či studenou po dlouhou dobu. Kvalitní zpracování - vnitřek láhve je z nerezové oceli a láhev neobsahuje toxické látky. Pomocí UV láhve šetříte přírodu – snižuje se spotřeba PET lahví. Láhev je možné umývat v myčce (s výjimkou víčka). Protiskluzové dno láhve zajišťuje její stabilitu. Objem 600 ml.
Jako jediná nevýhoda může být vnímána cena, která je oproti klasické láhvi na vodu, či termosce podstatně vyšší. Zde je ale nutno podotknout, že láhev Noaton Naturaq má oproti těmto klasickým láhvím na vodu více funkcí a lze ji tak využívat v podstatě celý rok a na různé příležitosti od campingu až po denní použití například ve škole či v práci.

Produkt je výrobek značky Noaton ,distribuovaný s EAN kódem 8595679403532.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Noaton, Kuchyně a jídelny Noaton, Přeprava potravin a nápojů Noaton, Láhve na vodu Noaton.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Láhev na vodu Rainbow 550 ml

Velikost 550 ml / Žluta & Zlatavá / Vysoké borosilikátové sklo / Benetton
251,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, láhve na vodu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Noaton a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Noaton najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Noaton Naturaq bílá, antibakteriální UV láhev na vodu 600 ml
Právě si prohlížíte...

990,- Kč