Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L

Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L
Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L
Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L
Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, láhve na vodu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L .

Detailní informace

Bottle L Nerozbitná jednostěnná nerezová láhev o objemu 1000ml se šroubovacím uzávěrem. Je vyrobena z potravinářské oceli obsahující 16-18% chromu a 10-14% niklu. Je vysoce odolná vůči korozi. Součástí láhve jsou dva různé uzávěry, oba vyrobené ze zdravotně nezávadného polypropylenu (PP) a silikonu. Láhev lze vložit do hrnku Steel Mug a šetřit tak místo při balení. Cyklo náustek Spolu s láhví dodáváme i uzávěr s náustkem známým z cyklistických láhví. Součástí tohoto uzávěru je i víčko, které chrání náustek před mechanickým poškozením a proti uš...pinění. Víčko i náustek jsou vyrobeny z polypropylenu (bez BPA). Těsnění je silikonové. Šroubovací uzávěr Uzávěr je opatřen okem pro připnutí karabiny/zavěšení. Závit je na dvou stranách přerušen - pro nalévání není nutné úplné odšroubování. Uzávěr je vyroben z polypropylenu neobsahujícího BPA, těsnění je silikonové.

Produkt je výrobek značky Pinguin ,distribuovaný s EAN kódem 8592638807608.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Pinguin, Kuchyně a jídelny Pinguin, Přeprava potravin a nápojů Pinguin, Láhve na vodu Pinguin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, láhve na vodu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinguin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinguin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nerezová lahev PINGUIN Bottle L 1.0L
Právě si prohlížíte...

264,- Kč