Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey

Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey
Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey
Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey
Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, láhve na vodu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey .

Detailní informace

Zmatnělá poločirá polní láhev o objemu 1000ml z odolného materíálu Tritan™, který neobsahuje BPA a není škodlivý pro vaše zdraví. Uzávěr láhve je vyroben z polypropylenu, který také neobsahuje BPA. Tritan™ je nárazuvzdorný a použitelný v teplotním rozmezí od -10 do 95°C aniž by bylo znát zhoršení chuti nápoje. Láhev je tvarově kompatibilní s opaskovými pouzdry na americké polní láhve. Díky plochému profilu je skladnější, než běžné láhve válcového tvaru a protože je částečně průhledná, vždycky budete vědět co pijete.

Produkt je výrobek značky Pinguin ,distribuovaný s EAN kódem 8592638659689.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Pinguin, Kuchyně a jídelny Pinguin, Přeprava potravin a nápojů Pinguin, Láhve na vodu Pinguin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, láhve na vodu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinguin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinguin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Láhev Pinguin Tritan Flask 1l grey
Právě si prohlížíte...

231,- Kč