Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hydrapak Seeker+

Hydrapak Seeker+

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hydrapak Seeker+ z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, láhve na vodu, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hydrapak Seeker+ .

Detailní informace

Přístup k pitné vodě kdekoli. Naše odolné, ultralehké řešení skladování vody je nyní nezbytným řešením pro filtraci vody. Je ideálně navržen pro snadné sbírání a skladování vody, kterou lze srolovat a stlačit a přefiltrovat do jiných táborových nádob. S protiprachovým krytem a otočnou filtrační tryskou pro rychlou filtraci naplnit a odejít, plus rukojeť odoln...á vůči povětrnostním vlivům a upevňovací body, které jej udrží bezpečně v ruce nebo na batohu. Seeker+ 3L se sbalí do kapesní velikosti ve vlastní kapse s filtrem uloženým uvnitř, takže filtr je chráněn pro bezpečné uložení.PRODUKT OBSAHUJE: Seeker 3L a 42 mm uzávěr filtru.RYCHLÁ A BEZPEČNÁ FILTRACE: Odstraňuje 99,99 % E. coli a parazitických cyst. Přefiltruje přibližně 1 500 litrů čerstvé vody rychlostí > 1 l za minutu.LEHKÁ A ZBALITELNÁ: Mimořádně sbalitelná, když je prázdná, ukryje se v přiloženém úložném sáčku.TWIST NOZZZLE: Trysku s vysokým průtokem lze rychle otevřít a zavřít jednou rukou.NÍZKOPROFILOVÁ RUČKA: Odolná, potažená rukojeť pro snadné plnění, nalévání a zavěšení.

Produkt je výrobek značky Hydrapak ,distribuovaný s EAN kódem 0834456002994.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hydrapak, Kuchyně a jídelny Hydrapak, Přeprava potravin a nápojů Hydrapak, Láhve na vodu Hydrapak.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu

Blue / Thermoplastic polyurethane (TPU) POM / Hydrapak
606,- Kč
Detail

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 6 L Vak na vodu

Grey / Thermoplastic polyurethane (TPU) Nylon Polypropylene / Hydrapak
1 115,- Kč
Detail

Run the Jewels - Run the Jewels

Transparent Orange / Run the jewels
589,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hydrapak Seeker+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, láhve na vodu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hydrapak a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hydrapak najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hydrapak Seeker+
Právě si prohlížíte...

1590,- Kč