Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 4 L Vak na vodu

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 4 L Vak na vodu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hydrapak Seeker Mammoth Grey 4 L Vak na vodu z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hydrapak Seeker Mammoth Grey 4 L Vak na vodu .

Detailní informace

Rukojeť na nalévání odolná vůči povětrnostním vlivům a dva postranní upínací body pro zavěšení nebo připevnění na batoh z něj dělají perfektní nástroj. Jdi a zůstaň venku. Seeker 3L je odolný, ultralehký hydratační úložný systém pro všechny vaše výlety na dlouhé vzdálenosti. Můžete jej zmrazit a použít jako balení ledu nebo si jej ponechat ve své t&aac...ute;borové soupravě jako sáček na filtry. Hledači dobrodružství, tohle je pro vás.Nízkoprofilová, odolná, potažená rukojeť pro snadné nalévání a přenášení – odolná vůči roztržení a povětrnostním vlivůmNepropustný 42 mm šroubový uzávěr s odnímatelným popruhem odolným proti roztržení – kompatibilní se 42 mm závitovými vodními filtry do terénuFiltr na vrchu umožňuje filtrovat více vody v tábořeExtrémně sbalitelnáVelký 42 mm otvor usnadňuje plnění a připevněný šroubovací uzávěr zabraňuje ztrátě uzávěru – vytváří pohodlnou smyčku pro přenášení na držení Seeker ve svislé poloze při plněníExterní ukazatel kapacity vám umožňuje sledovat příjem hydratace nebo měřit obsahVšestranný design, lze použít jako hydratační zásobník nebo spárovat s PlugNPlay Cap a 28 mm filtračním adaptéremVyrobeno z ultra odolných, oděru odolných TPU a RF svařovaných švů pro vynikající odolnost a elasticituLze zmrazit nebo naplnit horkou vodou (maximální teplota 60°C/140°F)Bezpečné a spolehlivé, 100% bez BPA a PVC Materiál : Nylon Materiál : Polypropylen Objem : 4 L Hmotnost : 104 g Země původu : Čína Barva podle výrobce : Mammoth Grey Typ aktivity : Camping Barva : Šedá Hmotnost (g) : 104.0 Materiál : Termoplastický polyuretan (TPU) Typ : Water Reservoir Speciální vlastnosti : BPA Free Rozměry : 420 x 150 mm Speciální vlastnosti : PVC Free

Produkt je výrobek značky Hydrapak ,distribuovaný s EAN kódem 0834456002499.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Materiál: Nylon Polypropylene Thermoplast..
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu

Blue / Thermoplastic polyurethane (TPU) POM / Hydrapak
606,- Kč
Detail

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 6 L Vak na vodu

Grey / Thermoplastic polyurethane (TPU) Nylon Polypropylene / Hydrapak
1 115,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 4 L Vak na vodu a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hydrapak a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hydrapak najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 4 L Vak na vodu
Právě si prohlížíte...

729,- Kč