Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hydrapak Force Mammoth Grey 2 L

Hydrapak Force Mammoth Grey 2 L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hydrapak Force Mammoth Grey 2 L z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hydrapak Force Mammoth Grey 2 L .

Detailní informace

Udržujte svou vodu chladnou na bězích v horkém počasí. Velocity IT izolovaná verze našeho lehkého rezervoáru VelocityTM, obsahuje naši novou technologii IsoBoundTM. Dvoustěnná konstrukce a technologie pěny s otevřenými částmi vytvářejí bariéru.Ergonomický posuvný vrch propracovaný bez ostrých hranHorní část Slide-SealTM se otevírá dokořán pro rychlé plnění a těsně se zav&i...acute;rá pro těsnostDual FlexGripsTM zjednodušuje plnění, přenášení a přístup do batohuTechnologie IsoBoundTM poskytuje o 15% více izolace zvenčíFlexibilní, nemačkající se 36'' hadička na pití HydraFlexTM poskytuje stabilní průtokHigh-flow BlasterTM skusový ventil se po každém doušku samotěsní a má a zapínací/vypínací lištu, aby se předešlo úniku, když se nepoužíváPřipojovací systém Plug-N-PlayTM vám umožní snadno odpojit hadičku s nápojem(automatický uzavírací ventil zabraňuje úniku) a vybírání pro pohodlné doplňováníPlně reverzibilní pro snadné čištění a sušeníVyrobeno z lehkých, oděru odolných TPU a RF svařovaných švů pro vynikající odolnost a elasticitaLze zmrazit nebo naplnit horkou vodou (max. teplota 60'C / 140'F)Bezpečné a spolehlivé, 100% bez BPA a PVC Země původu : Čína Objem : 2 L Typ : Water Reservoir Barva : Šedá Speciální vlastnosti : BPA Free Speciální vlastnosti : PVC Free Hmotnost : 165 g Hmotnost (g) : 165.0 Rozměry : 343 x 171 mm Barva podle výrobce : Mammoth Grey

Produkt je výrobek značky Hydrapak ,distribuovaný s EAN kódem 0834456003199.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu

Blue / Thermoplastic polyurethane (TPU) POM / Hydrapak
606,- Kč
Detail

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 6 L Vak na vodu

Grey / Thermoplastic polyurethane (TPU) Nylon Polypropylene / Hydrapak
1 115,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hydrapak Force Mammoth Grey 2 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hydrapak a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hydrapak najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hydrapak Force Mammoth Grey 2 L
Právě si prohlížíte...

960,- Kč