Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu - 5% sleva

-5%
Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu
576 606 1518
576,- Kč

Původní cena: 606,- Kč


Hodnocení:


Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu .

Zlevněné zboží

Flexibilní láhve dostanou upgrade. FluxTM má tvar tvrdé láhve, stlačuje se jako měkká láhev a snižuje hmotnost o 60 procent. Na vrchu s otočným uzávěrem odolným proti rozlití. Tato láhev se sbalí do kapesní velikosti. FluxTM inovace pohánějí výkon.O 60% lehčí než běžná láhevS hmotností pouhých 97 g se lehčí než balíček karetJedinečný uzávěr k pití s ventilem ...odolným proti rozlití pro snadné pitíKompatibilní s většinou 42 mm závitovými vodními filtry (např.: Katadyn BeFree), usnadňuje plněníDvouvrstvá laminátová konstrukce dodává strukturuStěny poskytují přilnavost bez kompromisů v kompaktnostiFlexibilní rukojeť pro pohodlné nošení, rychlé připevnění a naplnění z jezera nebo řekyExterní kapacitní měřič umožňuje sledovat příjem hydrataceVyrobeno z ultra odolných, oděru odolných TPU a RF svařovaných švů pro vynikající odolnostŠiroký teplotní rozsah (lze zmrazit – max. teplota 60°C / 140°F)Bezpečné a spolehlivé, 100% bez BPA a PVC Rozměry: 200 x 85 mm Materiál: Termoplastický polyuretan (TPU);POM Speciální vlastnosti: PVC Free;BPA Free Barva podle výrobce: Tahoe Blue Objem: 750 ml Typ: Soft Flask Barva: Modrá Hmotnost (g): 92.0 Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Hydrapak ,distribuovaný s EAN kódem 0834456003014.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Materiál: Thermoplastic polyurethane (TPU..
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hydrapak Seeker Mammoth Grey 6 L Vak na vodu

Grey / Thermoplastic polyurethane (TPU) Nylon Polypropylene / Hydrapak
1 115,- Kč
1 010,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hydrapak a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hydrapak najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hydrapak Flux 750 ml Tahoe Blue Láhev na vodu
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

576,- Kč