Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yamaha RSS02T Hot Merlot

Yamaha RSS02T Hot Merlot

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yamaha RSS02T Hot Merlot z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yamaha RSS02T Hot Merlot .

Detailní informace

Yamaha Revstar Standard RSS02T je aktualizací původní série kytar Revstar, vylepšená tak, aby nabízela zvýšený komfort a ještě výraznější vizuální efekt! Lehké komorové mahagonové tělo s dvojitým výřezem s javorovým topem je osazeno dvěma bohatě a hřejivě znějícími snímači VP5, které dodávají klasické tóny P-90 – od čistých jazzov&y...acute;ch textur na snímači u krku až po divoká zkreslená sóla u kobylky. Krk je vyroben z mahagonu vyztuženého uhlíkem, takže zůstane rovný a pevný i v těch nejnáročnějších podmínkách. A co víc, Yamaha vybavila tento Revstar vlastním přepínačem „Focus“, který posouvá rezonanční frekvenci vašeho tónu a zvyšuje výkon vašeho snímače. Pokud hledáte velmi výkonnou, lehkou kytaru s výbušnými tóny, skvělou hratelností a elegantní moderní estetikou, RSS02T nastavuje standard.
Velmi pohodlné a lehké komorové mahagonové tělo s javorovým topem 3-dílný uhlíkem vyztužený mahagonový krk s dvojitým výřezem nabízí neuvěřitelný přístup k horním pražcům Snímače Yamaha VP5 P-90 poskytují nedotčené a organicky čisté tóny s klasickým záběrem P-90 při přebuzení Přepínač „Focus“ posouvá rezonanční frekvenci vašeho tónu a zesiluje váš výkon Jumbo pražce z nerezavějící oceli jsou odolné vůči opotřebení Výborně hratelný 12“ rádius hmatníku Pevná kobylka Tune-o-matic a elegantní závodní tailpiece
Tělo: Chambered Mahogany Kobylkový snímač: VP5B P90 Singel Coil Barva podle výrobce: Hot Merlot Barva: Červená Konstrukce: Lepený Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Země původu: Indonésie Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníku: 12" Povrchová úprava: Gloss Polyurethane Hmatník: Palisandr Počet pražců: 22 Velikost pražců: Jumbo Tloušťka: 010" / 046" Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Povrchová úprava krku: Satin Polyurethane Krk: 3pc Mahogany Snímač u krku: VP5N P90 Singel Coil Počet strun: 6 Šířka nultého pražce (mm): 41.9 Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Konfigurace snímačů: SS Menzura (mm): 628.6 Série: Revstar Nultý pražec: PPS Struny: Elixir Přepínač: 3 - polohový Přední deska: Javor Ladící mechanika: Die Cast Typ: Doublecut Kobylka/tremolo: Tune-o-Matic

Produkt je výrobek značky Yamaha ,distribuovaný s EAN kódem 4957812675147.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Yamaha, Hobby, hudba a výtvarné umění Yamaha, Hudební nástroje Yamaha, Strunné nástroje Yamaha, Kytary Yamaha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

12 090,- Kč
11 690,- Kč
Detail

Yamaha C70 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
5 339,- Kč
Detail

Yamaha CG192C 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
14 990,- Kč
Detail
13 599,- Kč
13 090,- Kč
Detail

Ortega R131SN 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Ortega
6 769,- Kč
6 309,- Kč
Detail
20 790,- Kč
Detail
11 490,- Kč
10 990,- Kč
Detail
10 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yamaha RSS02T Hot Merlot a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yamaha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yamaha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yamaha RSS02T Hot Merlot
Právě si prohlížíte...

19090,- Kč