Schecter BANSHEE-6 FR SGR Walnut Satin

Schecter BANSHEE-6 FR SGR Walnut Satin
11 790 8 659 1330
11 790,- Kč

Původní cena: 8 659,- Kč


Hodnocení:


Schecter BANSHEE-6 FR SGR Walnut Satin z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Schecter BANSHEE-6 FR SGR Walnut Satin .

Detailní informace

Elektrická kytara ze série SGR, která nabízí lipové tělo s dvěma výřezy a plochou vrchní deskou, šroubovaný javorový krk s profilem "thin C" a palisandrový hmatník s offsetovou/reverzní bodovou intarzií a 24 X-Jumbo pražci. Délka menzury je 648 mm, radius hmatníku je 14"/355mm a šířka speciálního nultého pražce "SGR by Floyd Rose" je 41,3 mm. Nástroj je vybaven dvěma snímači Schecter Diamond Plus, jejichž zvuk může být upraven pomocí ovladačů Volume a Tone a třípolohového přepínače. Další komponenty zahrnují nastavitelnou dvojsměrovou torzní ty...č s 4mm Allenovou maticí a černý chromový hardware včetně ladící mechaniky Schecter, kobylky "SGR by Floyd Rose" a kovových vroubkovaných ovládacích knoflíků. Barevné provedení Walnut Satin. Šířka nultého pražce (mm) : 41.0 Rádius hmatníku : 14" Ladící mechanika : Schecter Barva podle výrobce : Walnut Satin Kobylka/tremolo : Floyd Rose Varianta : Floyd Rose Povrchová úprava : Matné Preferovaná ruka : Pravá ruka Menzura (mm) : 648.0 Typ : Superstrat Profil krku : Thin C Snímače : 1x Schecter Diamond Plus Konfigurace snímačů : HSS Krk : Javor Země původu : Čína Hmatník : Palisandr Pouzdro/kufr v ceně : Pouzdro Počet pražců : 24 Velikost pražců : Jumbo Tělo : Lípa americká Přepínač : 3 - polohový Barva : Hnědá Hardware : Chróm

Produkt je výrobek značky Schecter ,distribuovaný s EAN kódem 0815447023709.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Schecter, Hobby, hudba a výtvarné umění Schecter, Hudební nástroje Schecter, Strunné nástroje Schecter, Kytary Schecter.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

19 090,- Kč
Detail
5 399,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 744,- Kč
Detail
2 016,- Kč
Detail

Ortega R131SN 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Ortega
6 769,- Kč
6 509,- Kč
Detail
10 390,- Kč
9 639,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schecter BANSHEE-6 FR SGR Walnut Satin a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schecter a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schecter najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schecter BANSHEE-6 FR SGR Walnut Satin
Právě si prohlížíte...

11790,- Kč