Michael Kelly Pinnacle 4 - 30% sleva

-30%
Michael Kelly Pinnacle 4
13 690 19 690 1334
13 690,- Kč

Původní cena: 19 690,- Kč


Hodnocení:


Michael Kelly Pinnacle 4 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Michael Kelly Pinnacle 4 .

Zlevněné zboží

Pinnacle 4 je určena pro baskytaristy, kteří požadují poutavý nástroj, který dodává obrovskou škálu zvuků. Promyšlené designové detaily vytvořili rovnoměrně vyvážený nástroj, který je pohodlný, ať už hrajete ve stoje nebo v sedě. Hluboce řezaný dolní roh nabízí snadný přístup k horní části krku. Tělo z bahenního jasanu poskytuje vyvážený tón a z...dobená topolová vrchní deska dodává nástroji osobitý vzhled. Javor a ořech jsou vrstvené a vytvářejí tak skálopevný pětidílný krk a štíhlý tvar vzbuzuje při hraní sebevědomí. Diamantové vložky a boční značky svítící ve tmě dodávají bohatému hmatníku z ebenu speciální nádech.
Pinnacle 4 dokáže vytvořit dokonalý tón, ať už při koncertním vystoupení, nahrávání ve studiu nebo prostě při zkoušce. Dva na míru vinuté snímače humbucker ROCKFIELD MDC4 poskytují moderní a tlustý zvuk se silným středovým úderem. Tento zvýšený výkon dvojitých cívek produkuje plný, masitý zvuk, který dokáže znít s úžasným sustainem. Každý snímač je vybaven samostatným přepínačem rozdělení cívky. Rozdělení snímačů na konfiguraci s jednou cívkou přinese vzdušnější, klasický tón.
Knoflík push-pull Master Volume zapojí aktivní předzesilovač. V aktivním režimu nabízí třípásmový ekvalizér MK Custom jednoduché ovládání tvarování zvuku nástroje. Výběr pasivního režimu vyvolá autentický tón "staré školy". Právě tato inkluzivní kombinace snímačů, rozdělení cívek, směšování snímačů a aktivního 3-pásmového ekvalizéru MK zajišťuje pro každého hráče nekonečnou škálu jedinečných zvuků.
Diecast MCN4 kobylka umožňuje individuální nastavení sedla ze strany na stranu pro variabilní rozteče strun až o 1,5 mm, aby se optimalizoval nástroj podle vašich hráčských preferencí. Díky odkrytému truss rodu ve spodní části hmatníku jsou všechny potřebné úpravy rychlé a snadné. Preferovaná ruka : Pravá ruka Šířka nultého pražce (mm) : 40.0 Velikost pražců : Medium Jumbo Počet pražců : 24 Barva : Ořech Hmatník : Eben Elektronika : Aktivní, pasivní Ovládací knoflíky : Bass Ovládací knoflíky : Hlasitost Ovládací knoflíky : Vyvážení Typ : Modern Bass Tělo : Bahenní jasan (Swamp Ash) Země původu : Jižní Korea Ovládací knoflíky : Treble Hardware : Černá Struny : D'Addario EXL165 (.045-.105) Konstrukce : Šroubovaný krk Profil krku : C Menzura (mm) : 894.0 Krk : Javor, ořech Pouzdro/kufr v ceně : Ne Počet strun : 4 Varianta : 4-String Výztuha krku : Dual-Action with Wheel

Produkt je výrobek značky Michael Kelly ,distribuovaný s EAN kódem 0809164026600.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Michael Kelly, Hobby, hudba a výtvarné umění Michael Kelly, Hudební nástroje Michael Kelly, Strunné nástroje Michael Kelly, Kytary Michael Kelly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Walnut
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
9 079,- Kč
Detail
17 990,- Kč
13 190,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 290,- Kč
Detail

Cordoba C4-CE 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cordoba
10 990,- Kč
Detail
11 790,- Kč
9 369,- Kč
Detail
11 390,- Kč
10 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Michael Kelly Pinnacle 4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Michael Kelly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Michael Kelly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Michael Kelly Pinnacle 4
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

13690,- Kč