Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Michael Kelly Dragonfly 4 Port Java Ebony

Michael Kelly Dragonfly 4 Port Java Ebony

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Michael Kelly Dragonfly 4 Port Java Ebony z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Michael Kelly Dragonfly 4 Port Java Ebony .

Detailní informace

Akustická baskytara Michael Kelly Dragonfly 4 přináší vizuální a tonální krásu do vašeho profesionálního vystoupení nebo jammu u táboráku. Charakteristický inlay Abalone a Pearl dragonfly je poutavý a charakteristický.Top a tělo Java Ebony s krkem o délce menzury 34” přinášejí teplo a zvuk těla do každé skladby. Elektronika Fishman Presys + Bass™ znamená, že se můžete... zapojit a hrát v jakékoli situaci. Profil krku Standard C je pohodlný hned, jak jej vezmete do ruky. Pickguard : Ne Výřez (cutaway) : Ano Integrovaná ladička : Ano Preferovaná ruka : Pravá ruka Přední deska : Eben macasar Zadní deska a luby : Eben macasar Výztuha krku : Dual Action Krk : Mahogany Vykládání hmatníku : Dragonfly Abalone and Pearloid Konstrukce : Dovetail Neck Joint Barva podle výrobce : Java Ebony Ovládání : Bass Ovládání : Fáze Struny : D’Addario EXP Počet pražců : 22 Hmatník : Ovangkol Kobylka/tremolo : Ovangkol Povrchová úprava : Satin Typ : Akustická baskytara Menzura (mm) : 863.0 Ovládání : Notch Pouzdro/kufr v ceně : Ne Hardware : Černá Barva : Hnědá Elektronika : Fishman Presys+ Úchyt na pás : Standard Země původu : Čína Nultý pražec : Syntetická kost Ovládání : Brilliance Profil krku : C Ovládání : Middle Šířka nultého pražce (mm) : 43.0 Ovládání : Ladička Ladící mechanika : MK Die Cast Počet strun : 4 Ovládání : Treble Tloušťka : 045" / 100"

Produkt je výrobek značky Michael Kelly ,distribuovaný s EAN kódem 0809164025559.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Michael Kelly, Hobby, hudba a výtvarné umění Michael Kelly, Hudební nástroje Michael Kelly, Strunné nástroje Michael Kelly, Kytary Michael Kelly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
8 979,- Kč
Detail
17 990,- Kč
12 099,- Kč
Detail
11 790,- Kč
9 329,- Kč
Detail
19 690,- Kč
12 990,- Kč
Detail
1 299,- Kč
1 199,- Kč
Detail
4 632,- Kč
Detail
1 890,- Kč
Detail
11 090,- Kč
10 390,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 890,- Kč
Detail
11 390,- Kč
8 349,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Michael Kelly Dragonfly 4 Port Java Ebony a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Michael Kelly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Michael Kelly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Michael Kelly Dragonfly 4 Port Java Ebony
Právě si prohlížíte...

17290,- Kč