Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jackson X Series Scott Ian King V Baldini

Jackson X Series Scott Ian King V Baldini

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jackson X Series Scott Ian King V Baldini z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Jackson X Series Scott Ian King V Baldini .

Detailní informace

Scott Ian je známý zejména jako rytmický kytarista a spoluzakladatel thrash metalové skupiny Anthrax. Ian je také kytarista a zakládající člen crossover thrashové kapely Stormtroopers of Death, které je i textařem. Moderoval The Rock Show na VH1 a objevil se v seriálech I Love the... na VH1, Heavy: The Story of Metal a SuperGroup. Ian je také rytmickým kytaristou metalové skupiny The Damned Things a hrál s experimentální... skupinou Mr. Bungle na sedmi reunion koncertech v roce 2020. Scott hraje téměř výlučně na kytarách Jackson celou svoji kariéru. King V „Baldini“ je Scottova nejcennější kytara vytvořená na počest zesnulého přítele a známého metalového kytarového virtuóza. Nová série X Scott Ian KVX King V™ „Baldini“ nabízí 24,75-palcovou menzuru, tělo Nyatoh zahalené v elegantním topu z javorového dřeva, through-body javorový krk s grafitovou výztuží a šálovým spojem. Vavřínový nebo palisandrový hmatník s 12”-16” složeným rádiusem obsahuje 22 jumbo pražců a perleťové blokové polohové značky. Jeho všestranný zvuk je poháněn párem vysokovýkonných Jackson® humbucker snímačů. Tato charakteristická kytara také obsahuje dvojitou uzamykací kobylku Floyd Rose® Special, die-cast ladící mechaniky Jackson a špičatý 6-řadý headstock. Ovládání : Hlasitost Povrchová úprava : Lesk Krk : Javor Klíč na seřízení krku : Ano Snímač u krku : Jackson High-Output Humbucking Hardware : Chróm Preferovaná ruka : Pravá ruka Ovládání : Tónová clona Přepínač : 3 - polohový Úchyt na pás : Standard Ovládací knoflíky : Dome-Style Kobylka/tremolo : Floyd Rose Special Double-Locking Tremolo (Recessed) Typ : King V Pouzdro/kufr v ceně : Ne Barva : Zelená Snímače : Pasivní Konfigurace snímačů : HH Barva podle výrobce : Baldini Země původu : Indonésie Výztuha krku : Dual-Action Head Adjust Počet strun : 6 Struny : Poniklovaná ocel Šířka nultého pražce (mm) : 42.86 Nultý pražec : Floyd Rose R3 Locking Velikost pražců : Jumbo Vykládání hmatníku : Pearloid Block Hmatník : Palisandr Menzura (mm) : 629.0 Kobylkový snímač : Jackson High-Output Humbucking Povrchová úprava krku : Gloss Color Matched Interpret / Téma : Scott Ian Rádius hmatníku : 12"-16" Přední deska : Flame Maple Počet pražců : 22 Ladící mechanika : Jackson Sealed Die Cast Tělo : Nyatoh Konstrukce : Průběžný Série : Signature Series Tloušťka : 009" / 042"

Produkt je výrobek značky Jackson ,distribuovaný s EAN kódem 0717669902100.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Jackson, Hobby, hudba a výtvarné umění Jackson, Hudební nástroje Jackson, Strunné nástroje Jackson, Kytary Jackson.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 699,- Kč
Detail
18 890,- Kč
18 190,- Kč
Detail

Cordoba C4-CE 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cordoba
8 889,- Kč
Detail
11 590,- Kč
10 990,- Kč
Detail
514,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jackson X Series Scott Ian King V Baldini a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jackson a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jackson najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jackson X Series Scott Ian King V Baldini
Právě si prohlížíte...

23090,- Kč