Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gretsch G9555 New Yorker Archtop Katalox FB Vintage Sunburst

Gretsch G9555 New Yorker Archtop Katalox FB Vintage Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gretsch G9555 New Yorker Archtop Katalox FB Vintage Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gretsch G9555 New Yorker Archtop Katalox FB Vintage Sunburst .

Detailní informace

Semi-akustická kytara s tělem ve velikosti modelů Grand Auditorium a rozměrnými zvukovými otvory ve tvaru písmene "F" ze série Roots Collection, která je založena na vintage modelu z 30. let a nabízí vynikající zvuk a stylový dobový vzhled. Tělo nástroje má klenutou vrchní desku z masivního smrkového dřeva s paralelním vyztužením a luby a klenutou zadní desku z laminovaného javorového dřeva. Zaručuje tak skvělý tón v melodické i rytmické poloze, s dostatečnou hlasitostí a rozsahem ať už při akustickém hraní nebo při využití speciálně vinutého s...ingle-coil snímače ve vintage stylu s pogumovaným magnetem. Mahagonový krk s profilem ve tvaru písmene "V" je osazen hmatníkem z dřeva katalox s 240mm rádiusem, 19 vysokými pražci ve vintage stylu a perleťovou bodovou intarzií. Délka menzury je 635 mm, šířka nultého pražce ze syntetické kosti je 44,45 mm. Kytara dále nabízí kompenzovanou kobylku ze dřeva katalox s trapézovým tailpiecem, niklový hardware a stylovou starožitnou polo-lesklou povrchovou úpravu. Barevné provedení Vintage Sunburst. Tělo: Javor Barva: Sunburst Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Kobylka/tremolo: Pevná Ladící mechanika: Grover StaTite Hardware: Chróm Konfigurace snímačů: S Počet pražců: 19 Povrchová úprava: Matné Barva podle výrobce: Vintage Sunburst Hmatník: Katalox Přední deska: Smrk Krk: Mahagon Ovládání: Hlasitost Profil krku: Vintage V Snímače: 1x Custom Wound Vintage-Style Single Coil Rádius hmatníku: 9,45" Menzura (mm): 635.0 Šířka nultého pražce (mm): 44.45 Výřez (cutaway): Ano Počet strun: 6 Typ: Archtop

Produkt je výrobek značky Gretsch ,distribuovaný s EAN kódem 0885978872480.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gretsch, Hobby, hudba a výtvarné umění Gretsch, Hudební nástroje Gretsch, Strunné nástroje Gretsch, Kytary Gretsch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Cort AC100 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cort
3 790,- Kč
Detail

Cascha HH 2137 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cascha
2 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gretsch G9555 New Yorker Archtop Katalox FB Vintage Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gretsch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gretsch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gretsch G9555 New Yorker Archtop Katalox FB Vintage Sunburst
Právě si prohlížíte...

16190,- Kč