Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gretsch G9241 Alligator Biscuit Katalox FB 2-Tone Sunburst

Gretsch G9241 Alligator Biscuit Katalox FB 2-Tone Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gretsch G9241 Alligator Biscuit Katalox FB 2-Tone Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gretsch G9241 Alligator Biscuit Katalox FB 2-Tone Sunburst .

Detailní informace

Resofonická kytara ze série Roots Collection, která nabízí luxusní komponenty, výrazně odlišný tón tón a snímač Fishman Nashville ve stylu ''Biscuit'' pro skvěle zesílený zvuk. Její nejdůležitějším prvkem je kuželový rezonátor Gretsch ''Ample-Sonic'' Biscuit se starožitně působícím krytem s designem ve stylu květu vánoční hvězdy, který byl ručně tepaný ve východní Evropě z téměř 99% čistého hliníku a přináší působivou kvalitu a výrazný tonální objem. Tělo nástroje je vyrobeno z laminovaného mahagonu s vnitřním vyztužením Sound-Well a třívrstvou... vazbou. Mahagonový krk s profilem ''medium V'' je osazen hmatníkem z dřeva katalox s 20 středně velkými pražci a mušlovou bodovou intarzií. Délka menzury je 635 mm a šířka kostěného nultého pražce je 44,45 mm. Kytara dále nabízí hlavu Gretsch 1939s 3x3, ladící mechaniku Grover Sta-Tite, kobylku ''Biscuit'' z tvrdého javoru s ebenově-javorovým sedlem a trapézovým tailpiecem, a struny D'Addario EJ16 Phosphor Bronze (Light, tloušťka .012-. 053). Barevné provedení 2-Color Sunburst. Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Kobylka/tremolo: Javor Snímače: Piezo Ladící mechanika: Grover StaTite Hardware: Nikl Hmatník: Katalox Barva podle výrobce: 2-Tone Sunburst Barva: Sunburst Povrchová úprava: Matné Zadní deska a luby: Mahagon Krk: Mahagon Počet pražců: 20 Přední deska: Mahagon Typ: Resofonická Dobro Profil krku: Okrouhlý Velikost pražců: Medium Šířka nultého pražce (mm): 44.45 Výřez (cutaway): Ne Snímače: Ano Menzura (mm): 635.0 Počet strun: 6

Produkt je výrobek značky Gretsch ,distribuovaný s EAN kódem 0885978872473.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gretsch, Hobby, hudba a výtvarné umění Gretsch, Hudební nástroje Gretsch, Strunné nástroje Gretsch, Kytary Gretsch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 639,- Kč
Detail
2 507,- Kč
Detail
11 790,- Kč
10 890,- Kč
Detail

Ortega R180 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Ortega
10 290,- Kč
9 609,- Kč
Detail

Gretsch Strap Wings Black/Orange

Black Orange Grey / Textile / Gretsch
508,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gretsch G9241 Alligator Biscuit Katalox FB 2-Tone Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gretsch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gretsch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gretsch G9241 Alligator Biscuit Katalox FB 2-Tone Sunburst
Právě si prohlížíte...

18390,- Kč