Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gretsch G9220 Bobtail Deluxe Katalox FB RN 2-Tone Sunburst

Gretsch G9220 Bobtail Deluxe Katalox FB RN 2-Tone Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gretsch G9220 Bobtail Deluxe Katalox FB RN 2-Tone Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gretsch G9220 Bobtail Deluxe Katalox FB RN 2-Tone Sunburst .

Detailní informace

Resofonická kytara ze série Roots Collection, která nabízí luxusní komponenty, pohodlný kulatý krk a speciální snímač pro resofonickou kytaru Fishman Nashville, takže její zvuk vyniká v mixu více než kdykoliv předtím. Její nejdůležitějším prvkem je kuželový rezonátor Gretsch "Ample-Sonic" s poniklovaným krytem s designem ve stylu květu vánoční hvězdy, která byla ručně tepaná ve východní Evropě z téměř 99% čistého hliníku a přináší působivou kvalitu a výrazný tonální objem. Tělo nástroje je vyrobeno z laminovaného mahagonu s vnitřním vyztužením ...Sound-Well, bílou vazbou a zvukovými otvory ve tvaru písmene "F". Krk je vyroben z mahagonu a je osazen hmatníkem ze dřeva katalox s 19 středně velkými pražci a perleťovou intarzií. Délka menzury je 635 mm, rádius hmatníku je 400 mm a šířka kostěného nultého pražce je 44,45 mm. Kytara dále nabízí poniklovaný hardware včetně kobylky Spider-Fishman Nashville s trapézovým tailpiecme a ladící mechanikou Grover Sta-Tite, hlavu Gretsch 1939s s perleťovou přední stranou a struny D'Addario EJ16 Phosphor Bronze (Light, tloušťka .012-. 053). Barevné provedení 2-Color Sunburst. Ladící mechanika : Grover Výřez (cutaway) : Ne Preferovaná ruka : Pravá ruka Snímače : Ano Snímače : Piezo Země původu : Čína Povrchová úprava : Matné Počet pražců : 19 Barva : Burst Typ : Resofonická Dobro Zadní deska a luby : Mahogany Přední deska : Mahogany Barva podle výrobce : 2-Tone Sunburst Šířka nultého pražce (mm) : 44.5 Počet strun : 6 Krk : Mahogany Kobylka/tremolo : Hliník Profil krku : Okrouhlý Velikost pražců : Medium Hmatník : Katalox Menzura (mm) : 635.0

Produkt je výrobek značky Gretsch ,distribuovaný s EAN kódem 0885978872404.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gretsch, Hobby, hudba a výtvarné umění Gretsch, Hudební nástroje Gretsch, Strunné nástroje Gretsch, Kytary Gretsch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Burst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 550,- Kč
Detail
11 990,- Kč
11 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gretsch G9220 Bobtail Deluxe Katalox FB RN 2-Tone Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gretsch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gretsch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gretsch G9220 Bobtail Deluxe Katalox FB RN 2-Tone Sunburst
Právě si prohlížíte...

17590,- Kč