Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

G&L ASAT Custom Shop Natural

G&L ASAT Custom Shop Natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


G&L ASAT Custom Shop Natural z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným G&L ASAT Custom Shop Natural .

Detailní informace

Kvalita nástrojů a rozmanitost možností, které jsou k dispozici v hlavní továrně G&L, jsou legendární, a to je přesně ten důvod, proč byl otevřen G&L Custom Shop. Víte, některým majitelům se na jejich nástrojích G&L Made-in-Fullerton líbí všechno, ale vždy existovala jedna možnost, kterou si nikdy nemohli vybrat. Totiž chtějí to nejlepší od G&L: ty nejlepší kusy dřeva a nepřekonatelné řemeslné zpracování, které se pojí v těch nejpozoruhodnějších nástrojích, jaké kdy byly na Fender Avenue vyrobeny.Začíná to ručně vybranými dřevinami, pečlivě vyb...ranými pro každý nástroj, a pokračuje tím nejlepším řemeslným zpracováním a pozorností věnovanou detailům. Rozdíl není jen v tom, co vidíte, ale také v tom, co cítíte. Od nádherného pražcového zpracování až po okraje pickguardů jemně obroušené a vyleštěné, abyste měli pocit, že nástroj milujete a hrajete na něj desetiletí. Úchyt na pás : Standard Kobylka/tremolo : Traditional Boxed-steel with Brass Saddles Nultý pražec : Kost Povrchová úprava krku : Satin Přepínač : 3 - polohový Ladící mechanika : Sealed Balení obsahuje : Deluxe Case Kobylkový snímač : Leo Fender-designed G&L MFD single coil Hardware : Pozlacené Ovládání : Hlasitost Typ : T-Model Snímač u krku : G&L A2S4248N Alnico II Ovládání : Tónová clona Šířka nultého pražce (mm) : 42.86 Rádius hmatníku : 9,5" Vykládání hmatníku : Dot Preferovaná ruka : Pravá ruka Povrchová úprava : Satin Tělo : Guanacaste Země původu : USA Velikost pražců : Medium Jumbo Konstrukce : Šroubovaný krk Krk : 3A Roasted Flame Maple Hmatník : 3A Roasted Flame Maple Pouzdro/kufr v ceně : Kufr Profil krku : Moderní C Konfigurace snímačů : SH Menzura (mm) : 648.0 Počet strun : 6 Počet pražců : 22 Výztuha krku : Dual Action Snímače : Pasivní Barva : Hnědá Barva podle výrobce : Natural

Produkt je výrobek značky G&l.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava G&l, Hobby, hudba a výtvarné umění G&l, Hudební nástroje G&l, Strunné nástroje G&l, Kytary G&l.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

G&L ASAT Custom Shop Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce G&l a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku G&l najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

G&L ASAT Custom Shop Natural
Právě si prohlížíte...

63690,- Kč