Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Eko guitars Tero Relic Olympic White

Eko guitars Tero Relic Olympic White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Eko guitars Tero Relic Olympic White z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eko guitars Tero Relic Olympic White .

Detailní informace

Elektrická kytara ze série "Original Relic" od Eko Guitars. Má tělo z Pawlonie, javorový krk a 22 pražcový Eko WPC hmatník. Je vybavena dvěma S-H snímači (single-coil u kobylky a humbucker u krku), ovladači Volume a Tone a 3-polohovým přepínačem.Elektrická kytara Tero Relic má tělo z Pawlonie, krk z javoru a hmatník Resin. Jedná se o kytaru s moderními prvky, která zároveň připomíná relic styl kytary z jiného obdo...bí historie s tisíci skladeb za sebou. Tělo z Pawlonie nabízí skvělý tón a je velmi lehké. Konfigurace snímače S-H nabízí směs typických zvuků Tele a konkrétnost LP. Ideální pro kytaristy, kteří mají rádi retro design, zejména „opotřebení“ na kytarách, a kteří hledají výkonný, lehký, esteticky přitažlivý nástroj s velmi přesným tónem, který připomíná acid zvuk typický pro určité žánry rockové hudby. Ovládání : Tónová clona Přepínač : 3 - polohový Barva podle výrobce : Olympic White Pouzdro/kufr v ceně : Ne Krk : Javor Počet pražců : 21 Menzura (mm) : 650.0 Hmatník : WPC Konfigurace snímačů : SH Barva : Bílá Počet strun : 6 Preferovaná ruka : Pravá ruka Nultý pražec : Plast Země původu : Čína Úchyt na pás : Standard Tělo : Paulownia Rádius hmatníku : 14" Konstrukce : Šroubovaný krk Povrchová úprava krku : Satin Ovládání : Hlasitost (Push / Pull) Výztuha krku : Dual Action Typ : T-Model Snímače : Pasivní Kobylka/tremolo : Eko Vintage Šířka nultého pražce (mm) : 42.0 Ladící mechanika : Eko Vintage Povrchová úprava : Lesk

Produkt je výrobek značky Eko Guitars ,distribuovaný s EAN kódem 8056734495850.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Eko Guitars, Hobby, hudba a výtvarné umění Eko Guitars, Hudební nástroje Eko Guitars, Strunné nástroje Eko Guitars, Kytary Eko Guitars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Eko guitars NXT N100e 4/4 Black

Velikost 4/4 / Black / Eko guitars
6 590,- Kč
Detail
5 690,- Kč
Detail
4 333,- Kč
4 121,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Eko guitars Tero Relic Olympic White a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eko Guitars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eko Guitars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eko guitars Tero Relic Olympic White
Právě si prohlížíte...

8390,- Kč