Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Eko guitars Aire Relic Sunburst

Eko guitars Aire Relic Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Eko guitars Aire Relic Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Eko guitars Aire Relic Sunburst .

Detailní informace

Spojení vintage vzhledu s vlastnostmi moderního, vysoce výkonného nástroje. Vzhled Relic způsobuje, že Aire vypadá jako nástroj převezený ze 60. let, ale jsou to právě detaily, které dělají tento nástroj jedinečným: 24-pražcový hmatník, kobylkový humbucker s push/pull na rozdělení dvou cívek. Tělo je vyrobeno z Pawlonie (dřevo s vlastnostmi přibližujícími se jasanu bažinatému), které dá...vá skvělý zvuk a lehkost, krk je vyroben z praženého javoru (americký javor) a 24-pražcový hmatník je vyroben z Eko WPC (Wood Polymers Composites). Pokud jde o elektronickou část, Aire Relic obsahuje snímače Eko Vintage s konfigurací H-S-S, ovládáním hlasitosti, 2 tóny, 5-polohovým přepínačem a push/pull pro rozdělení kobylkového snímače, díky čemuž je tento nástroj všestranný a tedy vhodný pro všechny hudební žánry. Horní část hmatníku je snadno přístupná díky širokému výřezu, který charakterizuje všechny modely Elements Aire. Aire Relic je k dispozici v barvě, která se zapsala do historie kytary. Oživený vzhled Aire Relic dodává krásný „matný“ povrch Relic, který je jemně matný a saténový. Ladící mechanika : Eko Vintage Barva : Sunburst Barva podle výrobce : Sunburst Výztuha krku : Dual Action Ovládání : Tónová clona Povrchová úprava krku : Satin Země původu : Čína Typ : ST-Model Přepínač : 5-ti polohový Počet strun : 6 Pouzdro/kufr v ceně : Ne Krk : Žíhaný javor (Roasted Maple) Úchyt na pás : Standard Menzura (mm) : 650.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Šířka nultého pražce (mm) : 42.0 Snímače : Pasivní Hmatník : WPC Tělo : Paulownia Rádius hmatníku : 14" Kobylka/tremolo : Wilkinson Nultý pražec : Plast Počet pražců : 24 Konstrukce : Šroubovaný krk Ovládání : Hlasitost Konfigurace snímačů : HSS Povrchová úprava : Lesk

Produkt je výrobek značky Eko Guitars ,distribuovaný s EAN kódem 8056734493757.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Eko Guitars, Hobby, hudba a výtvarné umění Eko Guitars, Hudební nástroje Eko Guitars, Strunné nástroje Eko Guitars, Kytary Eko Guitars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Eko guitars NXT N100e 4/4 Black

Velikost 4/4 / Black / Eko guitars
6 590,- Kč
Detail
5 690,- Kč
Detail

Yamaha CS40 II 3/4 Natural

Velikost 3/4 / Natural / Yamaha
3 271,- Kč
Detail
3 159,- Kč
2 966,- Kč
Detail

Yamaha CG162S 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
10 490,- Kč
Detail

Cascha CGC 200 3/4 Natural

Velikost 3/4 / Natural / Cascha
4 490,- Kč
Detail
1 989,- Kč
1 880,- Kč
Detail
20 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Eko guitars Aire Relic Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eko Guitars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eko Guitars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eko guitars Aire Relic Sunburst
Právě si prohlížíte...

8290,- Kč