Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb

Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb .

Detailní informace

Pedál UAFX Dream '65 Reverb Amplifier vám poskytuje základní americký elektronkový zesilovač používaný umělci a producenty již 60 let, od Muddyho Waterse přes The Beatles až po Elvise Costella.Efektový pedál Dream '65 je postaven na výkonném "dual engine" zpracování a zkušenostech s modelováním zvuku UAD. Vezměte si prvotřídní studiový zvuk kdekoli, doplněný o legendární párování mikrofonu a reproduktorů, zesílení a mody zesilovače. Ponořte se do klasických elektronkových pružinových efektů reverbu a vibrata.Posuňte svůj vintage tón o krok dále... s vlastními modifikacemi a legendárními zvuky, které proslavili umělci jako Stevie Ray Vaughan a Steve Lukather. Dream '65 je ještě lepší s mobilní aplikací UAFX Control. Stáhněte si vlastní tóny interpreta, vyvolejte a archivujte své předvolby a ponořte se hlouběji do jednoho z nejlepších amerických elektronkových zesilovačů. Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ne Barva: Černá Ovládání: Hlasitost Ovládání: Reverb Ovládání: Output Ovládání: Bass Ovládání: Treble Ovládání: Boost (Zesílení) Ovládání: Reprobox Ovládání: Mod Ovládání: Modeling/Alt tune Země původu: Čína Hloubka (cm): 14.1 Výška (cm): 6.5 Vstupy: Jack 6,3 mm TS MIDI rozhraní: Ne Počet tlačítek: 1 Výstupy: Jack 6,3 mm TS Balení obsahuje: Manuál Napájení: 9V Napájení: Adaptér True bypass: Ano Integrovaná ladička: Ne Typ: Cabinet Simulation Typ: Reverb USB: Ano Hmotnost netto (kg): 0.5 Šířka (cm): 9.2

Produkt je výrobek značky Universal Audio ,distribuovaný s EAN kódem 0819937003349.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Universal Audio, Hobby, hudba a výtvarné umění Universal Audio, Hudební nástroje – příslušenství Universal Audio, Smyčcové nástroje – příslušenství Universal Audio, Kytary – příslušenství Universal Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 159,- Kč
Detail
8 555,- Kč
8 199,- Kč
Detail
3 843,- Kč
Detail
5 419,- Kč
5 179,- Kč
Detail
2 119,- Kč
2 018,- Kč
Detail
2 837,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Universal Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Universal Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb
Právě si prohlížíte...

9690,- Kč