Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face

Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face .

Detailní informace

Kytarový efekt typu fuzz z limitované edice, vyrobený podle efektu legenárneho Jimiho Hendrixe, který byl nedílnou součástí jeho zvuku po celou kariéru. Nabízí neopakovatelný, charakteristický zvuk, dynamické, čisté tóny a příjemné, poloskreslené textury. Efekt je vybaven klasickým obvodem Dallas Arbiter Fuzz Face, LED diodou, nebo true-bypass spínačem. Kromě toho má zabudované dva 6,3 mm jack konektory a napájí se pomocí 9V adaptéru (není součástí). Efekt je vyroben se speciálním designem Hendrix art navrženým Geredem Mankowitzem. Nabízí se v ...limitované edici 1000 kusů. Země původu : USA Vstupy : Mono Provoz na baterie : Ano Interpret / Téma : Jimi Hendrix Ovládání : Hlasitost Napájení : Adaptér nebo Baterie Adaptér součástí : Ne Typ : Fuzz Výstupy : Mono Ovládání : Fuzz Typ baterie : 9V True bypass : Ano

Produkt je výrobek značky Dunlop ,distribuovaný s EAN kódem 0710137098565.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Dunlop, Hobby, hudba a výtvarné umění Dunlop, Hudební nástroje – příslušenství Dunlop, Smyčcové nástroje – příslušenství Dunlop, Kytary – příslušenství Dunlop.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 129,- Kč
Detail
4 799,- Kč
Detail

Dunlop LKS50105

Stainless Steel / Dunlop
730,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dunlop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dunlop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dunlop JHM5 Jimi Hendrix Fuzz Face
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč