Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PowerPlus X POWXG7217

PowerPlus X POWXG7217
PowerPlus X POWXG7217
PowerPlus X POWXG7217
PowerPlus X POWXG7217

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PowerPlus X POWXG7217 z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, kultivátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným PowerPlus X POWXG7217 .

Detailní informace

Benzínový kultivátor Powerplus s výkonem 4200 W je skvělý pomocník při kypření zeminy, odstraňování plevele a starých trav či při vpravování hnojiva do půdy. Díky dodávanému pluhu s výškovým nastavením hloubky orby převrátíte půdu. Robustní konstrukce a čtyřtaktní benzínový motor o objemu 208 cm3 umožňují práci i ve složitém terénu. Hodí se pro kypření všech typů půd a je možné ho použít i pro rozmělnění hrud a drnů po rytí či orbě. Efektivně s ním zapracujete do půdy například i kompost či jiná hnojiva.&...nbsp;Pracovní hloubka ocelových zesílených nožů je snadno nastavitelná hloubkovým dorazem. Při práci s pluhem můžete rukojeť vytočit v ose vlevo nebo vpravo. Při orbě tak můžete jít mimo brázdu.  Výhodou benzínových motorů je jejich vyšší výkon a práce na větší ploše bez nutnosti použití prodlužovacích kabelů nebo elektřiny. Přehledný obrázkový návod k obsluze najdete v dokumentech ke stažení.
Motor Kultivátor je poháněn osvědčeným čtyřtaktním benzínový motorem o obsahu 208 cm3, s ventilovým rozvodem OHV a výkonem 4,2 kW. Maximální otáčky motoru jsou 3 600 ot/min. Tento benzínový kultivátor je vybaven regulací otáček a třemi rychlostmi, jednou rychlostí zpět a dvěmi rychlostmi dopředu. Dále jistě oceníte jednoduché startování bez zpětného rázu. Konstrukce Stroj má robustní konstrukci, která zajišťuje dlouhou životnost. Speciální tvar ocelových nožů zajistí důkladné rozmělnění zeminy. Pracovní záběr kultivátoru je 105 cm a čtyři disky s ocelovými noži dokážou účinně kypřit půdu až do hloubky 31 cm. Přední sklopné kolečko lze využít k transportu stroje nebo jako podporu při kontrole požadované hloubky kultivace. Nastavitelná řídítka vám zajistí výbornou ovladatelnost a pohodlnou obsluhu. Kultivátor je vybaven blatníky a nafukovacími koly, součástí je také pluh. Výměna pluhu za kultivovací nože je velice snadná. Přednosti
Robustní výkonný stroj Regulace otáček Sytič při studeném startu 2v1 kultivování / orání 4 pracovní nože 24 ks kultivovacích nožů 2 rychlosti dopředu, jedna rychlost zpět Nastavitelná poloha řídítek Možnost natočení řídítek do strany Startování bez zpětného rázu Blatníky proti odletujícímu blátu Velká nafukovací kola pro lepší práci Snadná a rychlá výměna pluhu za kultivovací nože
Balení obsahuje
1 x kultivátor 2 x gumová kola 1 x přední kolo 1 x levý blatník 1 x pravý blatník 1 x zadní opěra blatníku 1 x jednostranný pluh 24 x kultivovací nože

Produkt je výrobek značky Powerplus ,distribuovaný s EAN kódem 5400338067730.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Powerplus, Trávníky a zahrady Powerplus, Motorová zahradní technika Powerplus, Kultivátory Powerplus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 64 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PowerPlus X POWXG7217 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, kultivátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powerplus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powerplus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PowerPlus X POWXG7217
Právě si prohlížíte...

18499,- Kč