Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E

Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E
3 499 3 499 1948
3 499,- Kč

Původní cena: 3 499,- Kč


Hodnocení:


Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, kultivátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E .

Detailní informace

Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E s výkonem 1500 W je ideální pomocník, kterého využijete po celou sezónu při kypření půdy,  odplevelování pozemku, při úpravě skleníků, předzahrádek i půdy před setbou a zapracování hnojiva nebo kompostu do půdy při přípravě půdy na zimu. Kultivátor je nenahraditelným pomocníkem při údržbě zahrady. Motor Kultivátor je poháněn elektromotorem o příkonu 1500 W. Motor je vybaven bezpečnostním vypínačem s lehkým chodem a tepelnou pojistkou která chrání motor proti... poškození přehřátím. Tichý chod motoru neruší hlukem ani v hustě zastavěných prostorech. Kultivátor má odolnou kovovou převodovku. Stroj se velmi snadno obsluhuje a práci s ním hravě zvládnou i ženy.  Konstrukce Stroj má kompaktní konstrukci, která zajišťuje dlouhou životnost. 6 robustních, speciálně tvarovaných kovových kypřicích nožů efektivně obrací a rozbíjí zeminu za účelem jemného obdělání půdy. Šíře záběru je 45 cm. Hloubka kultivace je až 33 cm.Díky sklopnému madlu můžete stroj snadno uskladnit i v menších prostorech, například v garáži nebo kůlně. Kultivátor Fieldmann FZK 2115-E má dvě podpůrná kolečka, která využijete nejen při transportu, ale i při nastavení hloubky kultivace. Ochranu obsluhy před odletujícími kameny potom zajišťuje pevný ocelový kryt. Balení
Kultivátor, Instalační sada Návod k použití
Součástí balení je přehledný návod k obsluze, který si také můžete stáhnou v souvisejících dokumentech.

Produkt je výrobek značky Fieldmann ,distribuovaný s EAN kódem 8590669306718.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Fieldmann, Trávníky a zahrady Fieldmann, Motorová zahradní technika Fieldmann, Kultivátory Fieldmann.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10.15 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, kultivátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fieldmann a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fieldmann najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elektrický kultivátor FIELDMANN FZK 2115-E
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč