Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W

Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W
Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W
Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W
Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, kulmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W .

Detailní informace

Kulmofén Remington Caring 1000 Máte středně dlouhé vlasy? Pak právě pro vás je tu Remington Caring 1000. Je skvělý na tvarování konečků i kořínků vlasů. Krásně je nadzvedne nebo naopak uhladí, přesně jak potřebujete. Vašim vlasům dodá nevídaný objem a zároveň je nepoškodí. Práce s tímto kulmofénem je rychlá, snadná a bezpečná. Jemný rychlý styling Jestliže jste zvyklý si vlasy vyfoukat a následně je upravovat žehličkou nebo kulmou, může vám kulmofén ušetřit spoustu času, energie a trápení s vysušenými vlasy. Laboratorní testy prokázaly, že je a...ž třikrát rychlejší. Vlasy totiž vysuší a upraví v jednom kroku. Chrání je tak před vysokou teplotou a je šetrný i k vaší peněžence. Čtyři nástavce Zatímco s koncentrátorem vytvoříte foukanou, při které vlasy zapůsobí svým objemem, kartáč s 25mm smíšenými štětinami vytvoří roztomilé lokýnky a hravý účes. 38mm kartáč s měkkými štětinami potom vytvoří volné vlny a navlní konečky vlasů a s plochým kartáčem vytvoříte dokonale hladký účes. S ionizátorem Létají vaše vlasy rády všude okolo? Ionizátor je zkrotí. Uvolní do vzduchu miliony iontů, které působí proti statické elektřině a vaše vlasy s ním budou hladké a lesklé. Rychlá cesta k účesu Se dvěma teplotními stupni snadno přizpůsobíte úpravu vlasů jejich typu a času, který na ni máte. Díky otočnému kabelu je navíc manipulace s kulmofénem velmi pohodlná. Tak si dopřejte účes jako od kadeřníka.

Produkt je výrobek značky Remington ,distribuovaný s EAN kódem 5038061142297.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Remington, Osobní péče Remington, Péče o vlasy Remington, Nástroje pro vlasový styling Remington, Kulmy Remington.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Krepovací kleště BaByliss 2165CE

Velikost 25 mm / Růžová / Babyliss
1 199,- Kč
Detail
1 839,- Kč
Detail
1 249,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, kulmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Remington a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Remington najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kulmofén Remington Blow Dry & Style AS7500, 1000W
Právě si prohlížíte...

1357,- Kč