Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l

Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l
Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l
Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l
Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

DelmasZískejte tento produkt se slevou z obchodu Delmas a budete spokojení s dodaným Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l .

Detailní informace

Zelený skořepinový palubní kufr na čtyřech kolečkách s voděodolným zipem a exkluzivním TSA zámkem vyrobený z extrémně odolného polypropylenu od značky Travelite. Prodloužená záruka 5 let Výjimečný vzhled a nadstandardní funkční výbava prémiového kufru Elvaa se spolehlivě postarají nejen o bezpečnou přepravu vašich věcí, ale i o váš komfort a eleganci na cestách. Obě části interiéru jsou opatřené dělicí příčkou a popruhy, které spolehlivě udrží uloženou výbavu na svém místě. Uvnitř najdete i na první pohled neviditelnou kapsu na doklady. Díky zi...pu s nepromokavou úpravou můžete cestovat po celém světě bez ohledu na počasí. Nárazuvzdorný polypropylen navíc ustojí značnou mechanickou zátěž. Integrovaný zámek umístěný na boku kufru je vybaven klasickým číselníkem i znaky v Braillově písmu.
4 dvoukolečka otočná o 360° teleskopická hliníková rukojeť s aretací (max. výška 105 cm) integrovaný TSA zámek s velkými číslicemi a znaky v Braillově písmu oboustranný balicí systém se 2 dělicími příčkami a 2 kompresními popruhy vnitřní kapsa na zip skrytá kapsa na cennosti odolná podšívka z recyklovaného polyesteru (rPET) zpevněné rohy pro ještě vyšší ochranu před nárazy nepromokavý zip extra odolný polypropylen bez PVC kufr svými rozměry splňuje normy pro palubní zavazadla většiny leteckých společností

Produkt je výrobek značky Travelite ,distribuovaný s EAN kódem 4027002081383.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Travelite, Kufry Travelite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Tmavě šedá taška Travelite Skaii Weekender

Tmavě šedá / 100 % recyklovaný polyester / Pro ženy / Travelite
1 559,- Kč
Detail

Modrá taška přes rameno Travelite Skaii Messenger Blue

Modrá / Recyklovaný polyester / Pro ženy / Travelite
1 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Travelite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Travelite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Travelite Kabinový cestovní kufr Elvaa 4w S Green 41 l
Právě si prohlížíte...

3890,- Kč