Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red

SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red z kategorie tašky a zavazadla, kufry, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red .

Detailní informace

Cestovní kufr SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red:I zavazadla mohou spojovat eleganci s účelností. Kufr SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red si zamilujete a možná vás donutí cestovat ještě častěji. Jeho hmotnost činí 3,7 kg. Objem kufru 60 l je dostačující i když ani při nejlepší vůli nemůžete zredukovat množství zabalených věcí. Skořepina kufru je z plastu a hliníku, a
je vhodným řešením díky skutečně vysoké odolnosti. Proto si nemusíte dělat starosti z roztržení kufru a následnému poškození věcí. Cestovní kufr disponuje praktickou v...nitřní látkovou dělicí kapsou. Hezky si tak můžete své věci zorganizovat. Pokud hodně cestujete, tak oceníte křížové upínání, protože se zamezí pohybu obsahu zavazadla. Pro přemisťování jsou zde nainstalovány dohromady 4 kolečka. Ať cestujete do sebevětších dálek, cestovní kufr SUITSUIT® bude neocenitelným pomocníkem, který bezpochyby oslní svým stylovým designem i praktickou ergonomií. Poctivý TSA zámek je pro obezřetné cestovatele nezbytný Kvůli zvýšené bezpečnosti je dnes běžné, že letištní agenti TSA (Transportation Security Administration) kontrolovat veškerá zavazadla. Nejčastěji jsou zavazadla prohlédnuta skenerem, občas je ovšem nezbytné přecvaknout zámek. Takzvané TSA zámky ale dovolují otevření bez poškození, a to speciálním klíčem. Nepovolané osoby si samozřejmě kufr odemknout nemohou, obavy proto nejsou na místě.
Cestovní kufr SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red naprosto jednoduše uzamknete trojmístným bezpečnostním kódem a nemusíte se bát ani zlodějů, ani poškození letištním personálem. Nejdůležitější znaky kufru SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red Cestovní kufr SUITSUIT® vám při cestování rád podá pomocnou ruku Boční a horní madlo velmi usnadní manipulaci s kufrem Křížové upínání pro pohodlnější organizaci věcí Vnitřní látková dělicí přepážka pomůže udržet v kufru pořádek Plně naložený kufr snadno přemístíte pomocí 4 koleček Cestovní kufr má díky otočným kolečkům snadnou mobilitu

Produkt je výrobek značky Suitsuit®.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Suitsuit®, Kufry Suitsuit®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, kufry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Suitsuit® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Suitsuit® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SUITSUIT TR-7111 M, Classic Biking Red
Právě si prohlížíte...

4603,- Kč